Libnet.ro
UNICEF

22:15

Catalina Ponor, clasata pe locul 7 la barna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Catalina Ponor, clasata pe locul 7 la barna

Gimnasta romana Catalina Ponor a ocupat locul 7 in finala de la barna, luni, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Catalina Ponor, clasata pe locul 7 la barna

Gimnasta romana Catalina Ponor a ocupat locul 7 in finala de la barna, luni, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit unor surse din presa.

JO 2016: Catalina Ponor, penultimul loc in finala de la barna

Gimnasta Catalina Ponor, tripla campioana olimpica la Atena si dubla medaliata la JO 2012, nu a reusit sa obtina nicio medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce s-a clasat pe locul 7, penultimul, in finala de la barna. Ponor a comis mai multe greseli, iar arbitrii i-au acordat doar nota 14.

Catalina Ponor, in lacrimi dupa finala la barna de la Rio. Sunt campioana olimpica!

Catalina Ponor a terminat in lacrimi finala la barna. Tripla campioana olimpica in 2004, la Atena, a terminat pe locul 7 si a ratat o medalie olimpica, scrie sport. ro. Din pacate am.

OLIMPIADA. Ramanem fara medalie la gimnastica. Evolutie modesta pentru Catalina Ponor

Catalina Ponor a ratat o medalie olimpica in finala de la barna, dupa ce a avut o evolutie ezitanta. Dupa primele cinci concurente, Catalina ocupa locul patru.

RIO 2016: Catalina Ponor rateaza medalia in finala de la barna. O olandeza le-a spulberat pe americance

Catalina Ponor a luptat pentru o medalie in finala de la barna la Jocurile Olimpice gazduite de Rio, dar in final nu a reusit sa se claseze decat a saptea din opt concurente. O sportiva din Olanda a produs surpriza si a obtinut titlul olimpic in fata marilor favorite din Statele Unite.

Gimnastica romaneasca, in deriva. Romania ramane fara medalii olimpice la gimnastica dupa 44 de ani. Catalina Ponor a terminat pe locul 7 din 8

Dezastru pentru gimnastica romaneasca dupa ce Marian Dragulescu si Catalina Ponor au ratat castigarea unei medalii olimpice. Romania ramane fara medalii olimpice la gimnastica dupa.

FOTO. JO de la Rio: Romania, fara medalii la gimnastica. Catalina Ponor s-a clasat pe jocul sapte la barna. Reactia gimnastei

Gimnasta romana Catalina Ponor s-a clasat, luni, pe locul sapte in finala de la barna, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Ce isi reproseaza Catalina Ponor dupa ce a terminat doar pe locul 7 in finala de la barna a Jocurilor Olimpice

Catalina Ponor, singura gimnasta din Romania prezenta la Rio de Janeiro, a avut o prestatie slaba in finala de la barna si a terminat pe locul 7.

JO 2016 Catalina Ponor: Au fost multe emotii, multe mesaje negative, care m-au atins

Gimnasta Catalina Ponor a declarat, luni, dupa clasarea doar pe locul 7 in finala de la barna din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, faptul ca a evolutia ei a fost afectata de emotii si de presiunea asteptarilor pentru o medalie.

Catalina Ponor isi va continua cariera sportiva si dupa JO de la Rio: Gimnasta lupta luni seara pentru titlul olimpic de la barna (FOTO)

Catalina Ponor evolueaza luni seara in finala de la barna de la Jocurile Olimpice de la Rio. Gimnasta a anuntat ca isi doreste foarte mult o medalie la acest concurs, dar ca nu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )