Libnet.ro
UNICEF

13:01

Catalina Ponor, in culmea fericirii chiar de ziua ei. Ce veste a primit campioana

Playtech Playtech,
Catalina Ponor, in culmea fericirii chiar de ziua ei. Ce veste a primit campioana

Catalina Ponor a sarbatorit implinirea celor 33 de ani cum nici nu se astepta. Campioana a fost in culmea fericirii, iar iubitul i-a transmis un mesaj de dragoste emotionant. Veste minunata pentru Catalina Ponor, chiar inainte de ziua sa Astazi, 20 august, Catalina Ponor a implinit 33 de ani. Campioana a fost mai fericita ca . continuă pe Playtech

Mirela Vaida, in culmea fericirii! A facut chiar ea anuntul astazi

In momentele in care nu apare pe micul ecran, celebra moderatoare Mirela Vaida se ocupa de cei trei copii ai sai si de familie, in general. Cu atat mai mult, astazi, Mirela este si mai motivata sa petreraca mai mult timp cu familia, pentru ca astazi este o zi mare. Fiul Mirelei Vaida implineste astazi .

Vladuta Lupau a tinut totul secret, dar acum s-a aflat. Fanii sunt in culmea fericirii

Vladuta Lupau, una dintre cele mai in voga soliste de muzica populara, are o cariera de succes, facand o excelenta trecere de la medicina veterinara la muzica. Pe plan profesional, lucrurile i-au iesit, apoi a rasarit soarele si pe segmentul amoros, casatorindu-se cu fotbalistul Adrian Rus, in 2019. Printre cantari, emisiuni TV, videoclipuri si sedinte .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )