Libnet.ro
UNICEF

05:15

Catalina Ponor rupe tacerea, dupa ce s-a aflat ca se iubeste cu Bogdan Jianu. Ce a dezvaluit acum

Playtech Playtech,
Catalina Ponor rupe tacerea, dupa ce s-a aflat ca se iubeste cu Bogdan Jianu. Ce a dezvaluit acum

Chiar inainte de Ziua indragostitilor s-a aflat adevarul: Catalina Ponor are o relatie cu Bogdan Jianu, actor si regizor, cu 18 ani mai in varsta decat celebra gimnasta. Extrem de discreta cu viata personala, aceasta a dat scurte decalratii despre acest subiect. Catalina Ponor rupe tacerea, dupa ce s-a aflat ca se iubeste cu Bogdan . continuă pe Playtech

Catalina Ponor, relatie secreta cu sotul unei cantarete celebre din Romania. Se iubeau de 2 ani

Cel mai proaspat cuplu din lumea mondena este reprezentat de Catalina Ponor 32 de ani) si regizorul de filme istorice Bogdan Jianu, in varsta de 50 de ani. Au o prietenie de peste zece ani, dar au transformat-o in iubire acum doi ani. Catalina Ponor, relatie secreta cu sotul unei cantarete celebre din Romania Despre .

Cuplu surpriza in lumea mondena! Catalina Ponor si Bogdan Jianu se iubesc in secret de 2 ani!

O noua poveste de iubire ia prin surprindere lumea mondena. Protagonistii sunt fosta gimnasta Catalina Ponor si regizorul Bogdan Jianu, fostul sot al artistei Julia Chelaru.

CUPLUL MONDEN al MOMENTULUI! Este DRAGOSTE MARE intre Catalina Ponor si Bogdan Jianu. Declaratiile gimnastei SUNT IMPRESIONANTE Am crescut cu tine, m-ai incurajat, m-ai ridicat si chiar daca am cazut... (GALERIE FOTO)

Regizorul Bogdan Jianu si fosta gimnasta Catalina Ponor au o relatie de 2 ani, potrivit Click. ro. Cei doi indragostiti se cunosc din 2005, iar inainte sa fie impreuna, au fost legati de o sincera.

FOTO Catalina Ponor, poveste de dragoste alaturi de un barbat de 50 de ani: Ce pasiuni au

Fosta mare gimnasta, in varsta de 32 de ani, s-a despartit de iubitul ei portorican, Tommy Ramos, dupa o relatie de patru ani, si si-a gasit fericirea in bratele unui barbat care vine dupa un divort.

Daniela Crudu rupe tacerea! De ce a batut-o de fapt iubitul: Daca nu saream din masina si nu fugeam, ma omora. Nu mai vad, am ochii lipiti si plini de sange

Daniela Crudu a ajuns duminica dimineata la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce a sunat disperata la serviciul unic de urgenta in jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart si mai multe traumatisme pe corp, dupa ce iubitul ei a lovit-o cu bestialitate in timp ce se mergeau spre casa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )