Libnet.ro
UNICEF

06:45

Catalogul eMAG uimeste Romania: se vinde asa ceva chiar de Black Friday

Playtech Playtech,
Catalogul eMAG uimeste Romania: se vinde asa ceva chiar de Black Friday

In mai putin de 24 de ore, eMAG da drumul Black Friday. Pe 13 noiembrie pune pe site cele mai bune reduceri. Si pe masura ce ne apropiem de momentul zero magazinul vine cu diverse surprize. continuă pe Playtech

Mai multe masini au luat foc pe A1. Cum a fost posibil asa ceva

In aceasta dupa-amiaza soferii care au circulat pe Autostrada A1 Deva Nadlac au avut parte de un eveniment dramatic. Circulatia a fost oprita pentru a se putea interveni la fata locului. Un autotrailer incarcat cu masini a luat foc pe Autostrada A1 in aceasta dupa-amiza un autotrailer care transporta autoturisme a luat pe foc .

E pomana curata: catalogul eMAG de Black Friday cu reduceri de-ti sta mintea in loc

EMAG promite record de reduceri de Black Friday. Ca idee, vor fi peste 4 milioane de produse listate cu pret redus. Si unele dintre cele mai bune oferte sunt aici. inainte de Black Friday eMAG a.

Catalogul eMAG e tot ce-ti trebuie inainte de Black Friday: reduceri la 4 milioane de produse

EMAG va organiza Black Friday vineri, 13 noiembrie. Cu cateva zile inainte de aceasta data a venit cu un catalog in care se regasesc produsele la care ai reduceri mari anul acesta. Black Friday.

eMAG da gratis asa ceva de Black Friday: BMW de zeci de mii de euro pus la bataie. Cum pui mana pe el?

EMAG a venit cu o promisiune exceptionala de Black Friday: da gratis o masina unui roman norocos. Si e destul de simplu sa te bati sa fii tu acel roman. Am detaliat mai jos. Pe 13.

Cristina Joia, declaratii de pe patul de spital, dupa ce a fost desfigurata: Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva

Designerul emisiunii Visuri la cheie se afla inca in spital luni, vindecarea ranii la fata in urma agresiunii produse in parcarea unui supermarket din Bucureti fiind un proces de durata si destul de dureros, dupa cum a marturisit chiar ea de pe patul de spital.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )