Libnet.ro
UNICEF

15:30

Catarama a mers intr-o localitate unde sunt peste 70 cazuri de COVID-19. Acum asteapta simptomele

Hotnews Hotnews,
 Catarama a mers intr-o localitate unde sunt peste 70 cazuri de COVID-19. Acum asteapta simptomele

Viorel Catarama n-a renuntat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-si duce planul la bun sfarsit, el a mers in comuna Barbulesti, Ialomita, unde, pana acum, peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus, scrie Mediafax. Am venit sa discut cu oamenii si sa ma imbratisez cu ei, desi sunt suspecti de coronavirus, desi localitatea e carantinata, cu mare risc, asa cum am spus cred ca masurile de ridicare drepturilor si libertatilor ale oamenilor si de falimentare a economiei este o masura gresita, a spus Viorel Catarama, presedinte Partidul Dreapta Liberala. continuă pe Hotnews

Dosar penal pe numele lui Viorel Catarama dupa ce a mers intr-o localitate unde sunt cazuri COVID

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni i-au deschis dosar penal lui Viorel Catarama, dupa ce a fost intr-o localitate din Ialomita, unde sunt 70 de cazuri de COVID, pentru a se infecta cu noul coronavirus, noteaza Mediafax. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni au deschis un dosar penal pe numele milionarului Viorel Catarama, pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor, fapta prevazuta si pedepsita de art. 352 din Codul Penal.

Spania: Peste 70% dintre persoanele testate pozitiv cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, sunt lucratori din sistemul sanitar

Peste 70% dintre cazurile de infectare cu COVID-19 din Spania, inregistrate in ultimele 24 de ore, au fost depistate la personalul medical, a declarat, Ministerul Sanatatii spaniol, citeaza.

Dosar penal pentru Viorel Catarama, dupa ce a mers sa se infecteze voluntar cu coronavirus

Omul de afaceri Viorel Catarama, presedintele Partidului Dreapta Liberala, s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a dus sa se infecteze voluntar cu noul coronavirus in comuna Barbulesti, Ialomita, unde, pana acum, peste 70 de persoane au fost infectate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )