Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cate bilete s-au vandut la CSA Steaua - Academia Rapid

Online Sport Online Sport,
Cate bilete s-au vandut la CSA Steaua - Academia Rapid

Oficialii CSA Steaua au anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa detalii organizatorice despre meciul cu Academia Rapid, partida programata sambata de la ora 19:45 pe Arena Nationala in Liga a 4-a. continuă pe Online Sport

CSA Steaua-Academia Rapid. Numar record de bilete vandute la derby-ul din Liga a IV-a

CSA Steaua-Academia Rapid Peste 36. 000 de bilete au fost vandute si rezervate pana in acest moment pentru meciul dintre CSA Steaua si Academia Rapid, anunta GSP. Cozile de zeci de persoane de la casele de.

Meciul CSA Steaua - Academia Rapid ar putea dobori recordul mondial la numarul de spectatori de la un meci din Liga a 4-a

Meciul CSA Steaua - Academia Rapid, din Liga a 4-a, este pe cale sa doboare recordul mondial de spectatori care participa la o partida dintr-o astfel de liga. in prezent, recordul este detinut de meciul di.

Interes major pentru CSA Steaua Academia Rapid

Suporterii celor doua echipe bucurestene vor lua cu asalt Arena Nationala, sambata, cand CSA Steaua si Academia Rapid se lupta in derby-ul seriei din Liga a 4-a.

Duckadam, ipoteza noua despre proiectul CSA Steaua

Helmuth Duckadam, singurul reprezentant al generatiei de la Sevilla 1986 ramas alaturi de Gigi Becali si FCSB, Steaua din Liga 1, are un punct de vedere interesant cu privire la aparitia CSA Steaua, echipa Armatei care activeaza in Liga 4.

Ienei: Steaua e cea din Liga 1

Emeric Ienei a declinat oferta de a da lovitura de incepere a meciului CSA Steaua - Academia Rapid din Liga a 4-a si spune ca adevarata Steaua este cea care evolueaza in Liga 1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )