Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cate cazuri de coronavirus sunt in Rusia. Ce masuri s-au luat si de ce sunt atat de putine

Playtech Playtech,
Cate cazuri de coronavirus sunt in Rusia. Ce masuri s-au luat si de ce sunt atat de putine

Rusia a anuntat ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de precautie pentru siguranta sanatatii publice din aceasta tara. Pana acum, Rusia e una dintre tarile care are cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19. Masuri drastice luate in Rusia pentru limitarea infectiei cu Covid-19 . continuă pe Playtech

Cate cazuri de coronavirus au legatura cu fostul ofiter MAI care a mintit ca nu a fost plecat din tara Doar marti au fost confirmate 22 la Spitalul Gerota

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus care au legatura cu fostul ofiter MAI care a mintit ca nu a fost plecat din tara a ajuns la 52. Dintre cele 33 de cazuri raportate marti, 22 sunt contacte de la Spitalul Gerota, unde chiar managerul a fost depistat pozitiv COVID-19.

Ministerul Sanatatii, despre noile cazuri de coronavirus: Sunt venite din exterior, din Franta in general. Luam aceste persoane dintr-o zona izolata, deci nu au apucat sa faca transmiterea intracomunitara (VIDEO)

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat, pentru B1 TV, ca majoritatea noilor persoane diagnosticate cu noul coronavirus sunt recent venite din strainatate, mai ales din Franta. Ele nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )