Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cate dintre cele 19 spitale din subordineaPrimariei Capitalei nu au autorizatia ISU la incendiu

Adevărul Adevărul,
Cate dintre cele 19 spitale din subordineaPrimariei Capitalei nu au autorizatia ISU la incendiu

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan a cerut de urgenta si a primit situatia autorizarii de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea Primariei Capitalei. continuă pe Adevărul

Cate spitale din subordinea Primariei Capitalei au autorizatii de securitate la incendiu Maternitatea Giulesti, unul din spitalele fara autorizatie care urmeaza sa fie mutate

Opt din cele 19 spitale aflate in subordinea Primariei Capitalei au autorizatie de siguranta la incendiu sau nu necesita, conform legii, o astfel de autorizatie, noua unitati medicale au proiectul de interventie avizat, dar nu au inca bani alocati pentru interventii, iar doua se afla sub supravegherea ISU si urmeaza sa fie mutate, potrivit primarului general al Capitalei, Nicusor Dan. Reamintim ca 10 pacienti cu COVID-19 au murit, iar un medic a suferit arsuri grave in urma unui incendiu izbucnit sambata seara la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt.

Zece candidati s-au inscris pe cele sapte locuri din Consiliul SIF Transilvania

Deoarece Constantin Fratila nu a participat la sedintele board-ului, nu au fost indeplinite conditiile de cvorum necesare formularii si aprobarii de catre Consiliu a evaluarii adecvarii candidatilor, informeaza SIF-ul Zece candidati sunt inscrisi pe cele sapte locuri din Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania SIF3) pentru alegerile ce vor avea loc la adunarea actionarilor din data de 4 decembrie, se arata intr-un raport al societatii de investitii financiare remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

NICUSOR DAN: Din 19 spitale aflate in subordinea Primariei Capitalei, opt au autorizatie de siguranta la incendiu sau nu necesita conform legii o astfel de autorizatie

Nicusor Dan a anuntat pe pagina personala de Facebook ca a solicitat de urgenta si a primit situatia autorizarii de securitate la incendiu a celor 19 spitale aflate in subordinea Primariei Capitalei.

Alexandru Rafila, previziune infricosatoare pentru Romania. La cate cazuri COVID-19 se va ajunge in scurt timp. Cifra este uriasa

Situatia in Romania este critica, iar numarul imbolnavirilor de COVID-19 este intr-o continua crestere. in cursul zilei de ieri s-au inregistrat peste 10. 000 de cazuri noi, iar previziunile specialistilor devin din ce in ce mai sumbre. Medicul Alexandru Rafila a transmis in cursul zilei de ieri ce ar putea urma in tara noastra. Cati romani .

Filme de Craciun in 2020 ce gasesti pe Netflix, HBO GO, plus cele mai urmarite din istorie

Pentru ca nimic nu ne va strica spiritul de sarbatoare si pentru ca din cauza pandemiei de coronavirus, suntem nevoiti sa ne petrecem timpul pe cat posibil acasa, iata o lista cu filme de Craciun in 2020, pe care le putem viziona pe Netflix sau HBO GO. Filme de Craciun in 2020 pe Netflix si .

Cate spitale din Bucuresti nu au autorizatie ISU in caz de incendiu. Nicusor Dan a anuntat masuri de urgenta

Tragedia de la sectia ATI a SpitaluluiPiatra Neamt a acutizat si mai puternic tensiunile sociale, iscate in urma crizei COVID-19. Astfel, se cauta vinovati si apar semne de intrebare cu privire la.

Cate spitale din Bucuresti nu au autorizatie ISU in caz de incendiu. Nicusor Dan a anuntat masuri de urgenta

Tragedia de la sectia ATI a SpitaluluiPiatra Neamt a acutizat si mai puternic tensiunile sociale, iscate in urma crizei COVID-19. Astfel, se cauta vinovati si apar semne de intrebare cu privire la.

Nelu Tataru: Ministerul Sanatatii are in subordine 58 de spitale din 380. Coordonarea activitatii medicale ar trebui sa fie la noi, cu un examen corect al managerilor

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, luni seara, ca Ministerul are in subordine doar 58 din cele 380 de spitale publice, restul tinand de autoritatile locale. El a precizat ca a militat pentru ca ac.

Doar 211 spitale din 640 au autorizatie ISU

Doar 211 spitale din peste 640 au autorizatie ISU pentru prevenirea si stingerea incendiilor. Datele au fost facute publice de Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate.

S-a aflat adevarul: de cate ori au sunat medicii din Piatra Neamt la 112, de fapt

Momentele dramatice de la Piatra Neamt, din Spitalul Judetean, au socat o natiune intreaga. Dovezile si informatiile despre drama petrecuta aici, au inceput sa apara, si scot la iveala noi adevaruri dure. Patru apeluri la 112 de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt Conform unor date publicate de Mediafax, la numarul unic de urgenta 112, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )