Libnet.ro
UNICEF

23:00

Categoria de persoane pentru care vaccinarea anti-COVID-19 este contraindicata absolut. Ce a spus medicul Virgil Musta: Restul sunt precautii (VIDEO)

B1 B1,
Categoria de persoane pentru care vaccinarea anti-COVID-19 este contraindicata absolut. Ce a spus medicul Virgil Musta: Restul sunt precautii (VIDEO)

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a explicat ca vaccinul anti-COVID-19 are contraindicatii pentru mai multe categorii de persoane, insa majoritatea sunt. continuă pe B1

Ion Tiriac da 100.000 de euro lunar pentru acest hobby. Cum este posibil sa plateasca o avere la fiecare 30 de zile

Ion Tiriac este unul din cei mai prosperi oameni de afaceri, si recunoscut pentru meritele sale din sportul international. Ca multi milionari, si fostul mare tenisman are anumite extravangante pe care si le poate permite. Pe unele dintre aceste extravagante cheltuie bani frumosi, fiindu-i cunoscuta, de exemplu, pasiunea pentru avioane si pilotaj. Ion Tiriac pasionat .

Lectiile pe care le-am invatat in pandemie si motivele pentru care nu ne putem intoarce la vechea rutina

Cum putem valorifica impactul pe care l-a avut conectivitatea asupra vietilor noastre, de la inceputul pandemiei? Borje Ekholm, presedinte si CEO Ericsson, subliniaza consecintele pe care pandemia le-a avut asupra vietii noastre, care s-a mutat in ultimul an in mediul online, si motivele pentru care nu ne putem intoarce la obiceiurile de dinainte de pandemie.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )