Libnet.ro
UNICEF

19:00

Categorii noi pe lista pentru vaccin in etapa a doua. Care sunt romanii care se pot vaccina

Antena3 Antena3,
Categorii noi pe lista pentru vaccin in etapa a doua. Care sunt romanii care se pot vaccina

Guvernul adauga noi categorii de angajati pe lista romanilor care se pot vaccina in etapa a doua. Mai exact, potrivit surselor, pe lista vor fi trecuti romanii care lucreaza in supermarketuri si cei care lucreaza in banci. Sunt in total peste 5 milioane de romani care trebuie vaccinati in etapa care incepe maine. continuă pe Antena3

S-a realizat un vaccin anti-Covid care ar oferi imunitate pe viata. Cine l-a dezvoltat si cum functioneaza

Este o cursa contracronometru in ceea ce priveste dezvoltarea de unui vaccin care sa ne apere impotriva coronavirusului si care sa stopeze pandemia. Un vaccin impotriva coronavirusului care.

Belgienii au realizat un vaccin anti-Covid care ar oferi imunitate pe viata

Un vaccin impotriva coronavirusului care ofera imunitate pe viata, asta promit mai multi cercetatori din Belgia. Oamenii de stiinta de la Institutul Rega al renumitei Universitati Catolice din Leuven sustin ca vaccinul produs de ei va fi o alternativa viabila la celelalte de pana acum, relateaza Digi24.

Ce a facut Marius Elisei pentru Oana Roman. Gestul care spune multe despre relatia celor doi

Noul an a venit cu momente grele pentru Oana Roman. Desi s-au despartit, cu cateva zile inainte de Craciun, Marius Elisei i-a sarit in ajutor fara sa ezite. Ce a facut Marius Elisei pentru Oana Roman La numai o zi dupa ce fiica sa, Isabela, a avut nevoie de ajutorul medicilor, Oana Roman a trecut .

PNL, noi pasi pentru revocarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: Stimati colegi din coalitie, propunem o noua numire? Convocam o sesiune extraordinara a Parlamentului?

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a solicitat miercuri, in plenul Parlamentului, convocarea Comisiilor juridice pentru a lua in dezbatere cererea liberalilor de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al.

Vesti proaste pentru mii de romani care vor sa fie veseli . Ce decizie radicala a luat Olanda

Pentru multa vreme Amsterdam a fost paradisul multor turisti in cautare de senzatii tari. Cafenelele de canabis erau accesibile tuturor, fara oprelisti, iar turisti din toate colturile lumii veneau la Amsterdam pentru asta. insa, strainii s-ar putea confrunta cu interzicerea de a intra in cafenelele cu canabis din Amsterdam. Propunerile ar permite doar rezidentilor olandezi .

Ministrul Energiei: Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam

Virgil Popescu, ministrul Energiei,a spus caRomania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam. Romania este pregatita din punct de vedere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )