Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cateva cuvinte despre Augustin Buzura

Adevărul Adevărul,
Cateva cuvinte despre Augustin Buzura

Nu e in intentia mea ca in aceste cuvinte scrise la aflarea vestii mortii lui Augustin Buzura sa incerc o sinteza evaluatoare asupra a ceea ce au insemnat scrierile lui pentru evolutia romanului romanesc din anii 70-80 ai secolului trecut. continuă pe Adevărul

Mihai Gadea citeste un fragment din Mandria de a fi sluga, in memoria lui Augustin Buzura

Mihai Gadea a citit, luni seara, la Sinteza zilei, cateva randuri dintr-un editorial semnatde academicianul Augustin Buzura, intitulatMandria de a fi sluga, un fel de.

A murit Augustin Buzura, omul care a stat la baza infiintarii Institutului Cultural Roman

A murit Augustin Buzura. Scriitorul Augustin Buzura a vorbit, intr-un interviu pentru gandul. info, despre Institutul Cultural Roman, infiintat in 2003, la initiativa sa. Eu l-am c.

Ion Iliescu: Augustin Buzura era un om de mare discretie, modestie si un bun prieten

Fostul presedinte Ion Iliescu a vorbit, intr-o interventie telefonica la Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre academicianul si scriitorul Augustin Buzura, care s-a stins din viata, luni,.

A murit Augustin Buzura. Academicianul Eugen Simion: Buzura a facut ca Romania sa nu fie sub comunism o Siberie a spiritului

A murit Augustin Buzura. Academicianul Eugen Simion a afirmat, intr-o interventie telefonica la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, ca pierderea lui Augustin Buzura este uriasa pentru literatura.

A murit scriitorul Augustin Buzura

A murit scriitorul Augustin Buzura. Scriitorul Augustin Buzura a murit luni, la varsta de 78 de ani.

A murit Augustin Buzura. Eugen Simion: E o pierdere uriasa pentru literatura noastra FOTO

Augustin Buzura, in varsta de 78 de ani, a murit luni seara. Psihiatru,prozatorsi eseist roman contemporan, Augustin Buzuara era din1992este membru titular alAcademiei Romane. A fost presedintele ICR intre 2003-2005 si director al revistei Cultura.

FOTO A murit Augustin Buzura. Eugen Simion: E o pierdere uriasa pentru literatura noastra

Augustin Buzura, in varsta de 78 de ani, a murit luni seara. Psihiatru,prozatorsi eseist roman contemporan, Augustin Buzuara era din1992este membru titular alAcademiei Romane. A fost presedintele ICR intre 2003-2005 si director al revistei Cultura.

Ultimul interviu acordat de Augustin Buzura: Propria-mi glorie e ultimul lucru care ma preocupa!

Eveline Pauna publica, pe blog, ultimul interviu pe care i l-a acordat scriitorul si academicianul Augustin Buzura, care s-a stins, luni, la varsta de 78 de ani. intrebat ce ar vrea sa contina ultimul.

VIDEO. Scriitorul Augustin Buzura, membru al Academiei Romane, s-a stins din viata

Scriitorul Augustin Buzura a murit, luni, la varsta de 78 de ani.

PIERDERE URIASA: A murit academicianul Augustin Buzura! (VIDEO)

Scriitorul Augustin Buzura a murit luni, la varsta de 78 de ani. Informatia a fost confirmata de academicianul Eugen Simion, intr-o interventie telefonica la emisiunea La ordinea zilei, de la.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )