Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cateva mii de persoane au marsaluit in mai multe orase ale tarii cerand Justitie, nu coruptie

Hotnews Hotnews,
 Cateva mii de persoane au marsaluit in mai multe orase ale tarii cerand Justitie, nu coruptie

Cateva mii de persoane marsuluiesc in mai multe orase din tara, protestand fata de modificarea legilor justitiei. La Cluj-Napoca sunt peste cinci mii de oameni in strada care scandeaza Justitie, nu coruptie si Dragostea de tara, in strada se masoara, anunta News. ro. continuă pe Hotnews

Alerta meteo! Cod galben pentru mai multe judete ale tarii

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare nowcasting Cod galben de viscol pentru zonele de munte ale judetelor Vrancea, Bacau, Neamt si Suceava, valabila pana la ora 17:00. Conform.

Proteste anuntate in aceasta seara in Bucuresti si alte orase ale tarii

Mai multe evenimente de protest vizavi de modificarile aduse de PSD legilor justitiei si alte propuneri legislative au loc in aceasta seara in Bucuresti si alte mari orase ale tari. Mai mult, astazi in Piata Victoriei din Capitala 200 de protestatarii.

Mai multe case de amanet au fost inselate de o grupare de basarabeni cu initiativa. Amanetau bijuterii din metale ieftine, pe care le prezentau ca fiind din aur

Politistii galateni au destructurat o grupare infractionala, formata din mai multe persoane din Republica Moldova, care isi facusera un obicei din tepuirea firmelor de amanet, prejudiciul fiind de ordinul zecilor de mii de lei.

FOTO VIDEO Peste 1.000 de persoane l-au aplaudat pe Regele Mihai si au aruncat cu flori inspre trenul regal, la Titu

Peste 1. 000 de persoane din mai multe localitati ale judetului Dambovita au asteptat convoiul regal pentru a-l saluta pentru ultima data pe Regele Mihai. Oamenii au aplaudat in momentul in care trenul regal a incetinit in gara di Titu, au scandat Regele Mihai si au aruncat cu flori.

O femeie care ar fi amenintat cu cutitul mai multe tinere in autobuze din Ploiesti este audiata de politie

O femeie ar fi amenintat mai multe persoane in mijloacele de transport in comun din Ploiesti, avand un comportament agresiv, scrie cotidianul local Observatorul Prahovean. Femeia era audiata de politisti in cursul serii.

Cod galben de viscol in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de viscol in judetele Vrancea, Bacau, Neamt si Suceava.

UPDATE Cod galben de viscol in mai multe judete.Informare de ninsori moderate cantitativ la munte si intensificari de vant

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de viscol in judetele Vrancea, Bacau, Neamt si Suceava.

Politistii au prins mai multe femei in urma unor sesizari de amenintare

Politistii au depistat mai multe femei dupa ce au primit sesizari de amenintare, au anuntat reprezentanti ai Inspectoratului General al Politiei Romane. Politistii din cadrul Directiei Generale de Pol.

Neconformitatile pe mai multe loturi de autostrada fac imposibila receptionarea lor in acest an

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) va receptiona lucrarile numai daca proiectele si rigorile standardelor de calitate sunt respectate de antreprenori, insa neconformitatile constatate pe mai multe loturi de autostrada, aflate in executie, fac imposibila receptionarea lor in acest an, a anuntat, ieri, compania.

CNAIR: Neconformitatile constatate pe mai multe loturi de autostrada, aflate in executie, fac imposibila receptionarea lor anul acesta

Neconformitatile constatate pe mai multe loturi de autostrada, aflate in executie, fac imposibila receptionarea lor anul acest, au anuntat, vineri, reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). in plus, acestia transmit ca antreprenorii trebuie sa respecte contractele si sa finalizeze toate lucrarile inainte de receptia proiectelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )