Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cati americani au votat deja la alegerile prezidentiale din SUA

B1 B1,
Cati americani au votat deja la alegerile prezidentiale din SUA

Un record a fost deja inregistratalegerileprezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. Deja peste 80 de milioane de americani au votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA, co. continuă pe B1

AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN - B1 TV difuzeaza o ancheta spectaculoasa despre alegerile prezidentiale din SUA, din 2020, vineri, de la ora 22.00 (VIDEO)

PostulB1 TV difuzeaza inexclusivitate in Romania documentarulAMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN, o ancheta spectaculoasa si ampla despre alegerile prezidentiale din Statele Unite, din.

Peste 80 de milioane de americani au votat anticipat inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie

Peste 80 de milioane de americani au votat anticipat inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, potrivit datelor publicate joi de U. Elections Project, de la Universitatea din Florida, prefigurandu-se cea mai mare prezenta la vot din ultimii peste 100 de ani, transmite Reuterts si News. ro.

Analiza candidatilor la alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova vor avea loc duminica aceasta, 1 noiembrie. Iar pentru a intelege mai bine esenta acestor alegeri prezidentiale, trebuie sa trecem in revista profilul celor opt candidati la functia de sef al statului. in cursa prezidentiala avem 5 candidati de dreapta si 3 candidati de stanga.

Record mondial: Peste 220 milioane euro pariati pe alegerile prezidentiale SUA 2020 pe Betfair Exchange

Suma totala pariata intrece recordul de la alegerile prezidentiale din SUA din 2016, cand 219 milioa.

Sefii Google, Twitter si Facebook, audiati de Senatul American: Cum influenteaza cele 3 platforme rezultatele alegerilor prezidentiale din SUA

Directorii companiilor Google, Twitter si Facebook au fost chemati de Senatul american sa explice care este implicarea retelelor de socializare in alegerile prezidentiale din SUA. Sundar Pichai, Jack Dorsey si Mark Zuckerberg au fost audiati de catre senatori: sedinta s-a lasat cu tipete si acuzatii de manipulare si implicare externa in influentarea alegerilor.

Alegerile prezidentiale din R.Moldova, intre democratie si putinism. Igor Dodon versus Maia Sandu, la ruleta jocurilor geopolitice dintre est si vest

Alegerile prezidentiale care vor avea loc duminica in R. Moldova reprezinta un test pentru firava democratie a statului frate de peste Prut, intr-un context dificil marcat de pandemia de COVID-19 si de factorul geopolitic, prezent la toate alegerile desfasurate in Republica Moldova.

Precizari privind votul peste hotare la alegerile prezidentiale din R. Moldova

Duminica, urmeaza sa fie deschise toate cele 139 de sectii de votare organizate peste hotare pentru alegerile prezidentiale. in legatura cu situatia pandemica, unele sectii si-au schimbat adresele, iar alegatorii sunt indemnati sa consulte paginile web si de Facebook ale misiunilor diplomatice, dar si ale MAEIE si CEC, pentru a se informa in acest sens, transmite IPN.

Patru ani cu Donald Trump la Casa Alba: Cum arata bilantul presedintelui american, cu cateva zile inaintea alegerilor prezidentiale din SUA

Donald Trump afirma ca nicio administratie americana nu a reusit sa faca atat de multe lucruri ca cea condusa de el intr-un prim mandat, scrie AFP.

Peste 70 de milioane de americani au votat anticipat Prezenta la alegerile din acest an ar putea fi cea mai mare dupa 1908 incoace

Peste 70 de milioane de americani au votat deja in alegerile prezidentiale din SUA, adica mai mult decat dublul participarii totale la vot la alegerile precedente din 2016, releva o statistica publicata marti de US Elections Project, preluata de Reuters.

Cel mai important vot din lume: Ce inseamna alegerile din SUA pentru economie si pietele financiare

La sfarsitul lui 2016, Donald Trump, pana atunci un controversat om de afaceri si vedeta TV, uimea o intreaga lume castigand alegerile prezidentiale din SUA. La patru ani distanta, republicanul Trump il infrunta pe democratul Joe Biden intr-o cursa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )