Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani castiga cei mai bogati bugetari. Klaus Iohannis ia de 4 ori mai putin

Playtech Playtech,
Cati bani castiga cei mai bogati bugetari. Klaus Iohannis ia de 4 ori mai putin

Declaratiile de avere ale celor sus pusi in stat arata o bunastare graitoare, socotind chiar si numai veniturile lor anuale, care depasesc de patru ori sumele pe care le incaseaza seful statului, Klaus Iohannis. Cu banii stransi in cele patru anotimpuri, nababii pot cumpara un apartament cu 3-4 camere intr-o zona din inima Capitalei. Cine . continuă pe Playtech

Cati bani castiga CFR Cluj daca se califica in grupele Champions League. Ardelenii se vor imbogati

CFR Cluj a castigat al treilea titlu consecutiv in Liga 1, dupa 3-1 in finala campionatului, contra celor de la CSU Craiova. Un rezultat care ii umple de glorie pe ardeleni, dar i-ar putea umple si de bani. FRF va anunta in aceasta seara la UEFA lista reprezentantelor Romaniei in Champions League si Europa League.

Cei mai bogati oameni din lume. 26 de persoane au jumatate din averea globala

Jumatate din averea lumii este detinuta de doar 26 de persoane. Populatia totala a lumii insumeaza 7,8 miliarde de oameni. Astfel, Antonio Guterres, secretarul general al ONU, spune ca lumea sufera de inegalitate. Cele mai bogate 26 de persoane din lume detin jumatate din averea globala. Restul este detinut de 7,8 miliarde de oameni 26 .

Cati bani castiga, de fapt, un preot care are parohie in Bucuresti? Multi romani viseaza la acesti bani

Ca in orice domeniu, si in cel al preotiei veniturile incasate sunt in functie de experienta si de ierarhie. Astfel, un preot care se afla la inceputul carierei trebuie sa se multumeascacu un salariu net de doar 2. 000 de lei. Dupa ceva timp, preotul poate ajunge la un salariu net de 3. 000 de lei.

Cati bani primesc, de fapt, angajatii din Serviciile Secrete. Pensiile s-au marit

Aproximativ 10. 000 de angajati din Serviciile Secrete primesc pensie de serviciu. in primul semestru din 2020, valoarea acestora a ajuns la 338 de milioane de lei, cu 6,8% mai mult comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Cati bani primeste, in medie, un angajat, aflati in paragrafele urmatoare. Cati bani primesc oamenii din Serviciile Secrete .

Pensii 2020. E oficial, cresc pensiile de la 1 septembrie. Cati bani vor primi romanii

Pensiile romanilor cresc incepand cu 1 septembrie. Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru a dat asigurari precum ca pensiile vor creste incepand cu 1 septembrie. Aceasta nu a precizat procentul de majorare, ci doar faptul ca sunt mai multe scenarii luate in calcul. Este oficial, pensiile se majoreaza de la 1 septembrie. Cati bani .

Ajutor de la stat. Cati bani vor primi Tarom si Blue Air din partea Guvernului

Tarom si Blue Air ar putea primi din partea Guvernului ajutoare de stat in valoare de 613,5 milioane lei, potrivit unui proiect de OUG. Cele doua companii acopera aproape o treime din piata de transport aerian din Romania, iar fara acest ajutor risca sa intre in faliment. Mai multe detalii, in continuare. Tarom si Blue .

Cat de mult depinde salariul tau de o diploma universitara. Cati bani iei fara facultate

Ultimele studii au aratat ca parintii care au studii universitare este foarte probabil ca si copiii lor sa urmeze o facultate. De asemenea, invatamantul superior reprezinta o oportunitate pentru multi tineri de a face schimbari in bine in viata lor si de a combate saracia. Cat de mult depinde salariul tau de o diploma de .

Cati bani a strans printesa Diana pana la moartea din 1997. Suma este colosala

Fosta sotie a printului Charles a strans o avere fabuloasa pina la moartea sa, care a avut loc in anul 1997. Chiar daca Lady Di nu a fost nascuta intr-o familie regala, ea a mostenit sume colosale la 18 ani si, in plus, a ramas si cu o suma enorma dupa divortul de Printul Charles.

Leasing pentru Mercedes sau . Cati bani trebuie sa scoti din buzunar, luna de luna

Datorita pandemiei coronavirusului, chiar si lumea licitatiilor auto de ultima generatie a trebuit sa se adapteze. Casa de licitatii Gooding & Company va gazdui prima sa licitatie Geared Online exclusiv pe site-ul sau web si aplicatia de ofertare mobila incepand de azi, 3 august si va avea loc toata saptamana. Leasing pentru Mercedes sau .

George Burcea e aproape de faliment. Cati bani a pierdut fostul sot al Andreei Balan

In afara de scandalul iscat in urma despartirii de Andreea Balan, se pare ca pe George Burcea l-a cam parasit norocul de ceva vreme, chiar si din punct de vedere al afacerii pe care acesta o detinea. Ghinion si in afaceri pentru George Burcea Majoritatea fanilor celor doi stiu ca, atat Andreea Balan, cat si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )