Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cati bani castiga Smiley din Youtube. Artistul are 720.000 de fani si milioane de like-uri

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Smiley din Youtube. Artistul are 720.000 de fani si milioane de like-uri

Smiley este unul dintre cei mai productivi artisti de la noi. Artistul a infiintat in 2006 firma HaHaHa Prodution SRL, o casa de discuri si productie muzicala independenta. Smiley castiga bani insa si din YouTube, iar sumele nu sunt deloc de neglijat. Vi le spunem imediat. Cati bani castiga Smiley din Youtube Smiley se poate . continuă pe Playtech

S-A AFLAT CATI BANI CASTIGA PE LUNA, cu adevarat, O ROMANCA din VIDEOCHAT, pe cont PROPRIU, NU la un studio!

Videochatul s-a remarcat rapid si foarte usor pe piata muncii din tarile din Estul Europei, precum Ucraina, Cehia, Bulgaria si Rusia, dupa cum relateaza Playtech. ro.

SOC MONDEN! S-a aflat totul despre averea celebrei cantarete Andra! Castiga sume fabuloase din muzica si din Youtube

Celebra cantareata Andra este una dintre cele mai bine platite vedete din Romania. Pe langa banii pe care ii scoate din muzica, artista castiga sume importante si de pe urma canalului ei de.

Cati bani au trimis romanii din strainatate in tara prin TransferGo

Romanii din strainatate au trimis sume imortante de bani in tara anul trecut, majoritatea banilor fiind trimisi din Europa Occidentala prin intermediul aplicatiei TransferGo.

Cati bani au primit marii castigatori de la Oscar 2020. Premiile sunt senzationale chiar si pentru nominalizati

Oscar 2020 si-a gasit anul acesta castigatorii! Vedetele care erau nominalizate la categoriile: cel mai bun actor in rol secundar, cea mai buna actrita in rol secundar sau cel mai bun regizor au fost asteptate la ceremonia premiilor cu un pachet de cadouri de lux. Cat valoreaza premiile primite de starurile internationale? Premii pentru marii .

Filmul Joker i-a imbogatit. Cum au facut bani acesti pensionari din pelicula nominalizata la 11 categorii

Ieri seara, 9 februarie, premiile Oscar au dat lumea peste cap si au aratat care sunt cele mai bune filme, cei mai buni actori si cei mai buni regizori. Pelicula Joker a fost nominalizata la nu mai putin de 11 categorii, precum se astepta toata lumea. Pensionarii canadieni din film au reusit sa puna mana .

Premiile OSCAR 2020. Cea mai asteptata gala din lumea filmului are loc in aceasta noapte, la Los Angeles

Gala Premiilor OSCAR 2020, cea de-a 92-a editie a celor mai ravnite premii din industria cinematografica, are loc in duminica noapte in Los Angeles.

Cati bani a primit Brad Pitt pentru rolul din Once Upon a Time in Hollywood, care i-a adus Oscarul

Actorul Brad Pitt 56 de ani) a castigat primul sau Oscar pentru interpretare gratie rolului secundar din Once Upon a Time in Hollywood. Pentru aparitia sa, starul a primit un onorariu considerabil, acelasi primit si de partenerul sau de scena, Leonardo DiCaprio, la randul lui nominalizat la premiile Academiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )