Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cati bani castiga Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep face o avere fara sa ridice un deget

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep face o avere fara sa ridice un deget

Simona Halep si Toni Iuruc au o relatie foarte serioasa, vedeta tenisului dand de inteles ca prioritatile din viata sa s-au schimbat, odata cu aparita milionarului. Afla cati bani castiga iubitul Simonei Halep, fara macar sa ridice un deget. Cati bani castiga Toni Iuruc Toni Iuruc este un om de afaceri de succes. Dupa doua . continuă pe Playtech

Cum arata si cine este soacra Simonei Halep. Au petrecut Craciunul impreuna

Surpriza mare pentru fanii Simonei Halep! Daca pe parintii sportivei i-au vazut de nenumarate ori la meciurile acesteia, soacra nu si-a facut niciodata aparitia. Craciunul a venit cu o premiera: mama lui Toni Iuruc a fost alaturi de familia norei in ziua sarbatoririi Nasterii Domnului. Cum arata aceasta? Cum arata mama lui Toni Iuruc? Simona .

Segarceanu, in bataia tirului, dupa anuntul Simonei Halep referitor la Fed Cup. O inteleg. Nu e in interesul tenisului mondial

Decizia Simonei Halep de a lua un an de pauza din echipa de Fed Cup a Romaniei l-a lasat pe Florin Segarceanu intr-o misiune dificila la start de an 2020. Duelul cu Rusia va decide daca Romania, semifinalista a editiei 2019, se va afla sau nu startul turneului final de 16 al editiei de anul viitor a competitiei pe natiuni din tenisul feminin.

Verdictul Simonei Halep pentru anul 2019: Finala a fost dumnezeiasca

Anul 2019 a capatat stralucire pentru Simona Halep datorita celor doua saptamani de vis de la Wimbledon. Aventura de la All England Club a propulsat-o pe constanteanca in legenda - asa cum a notat presa internationala si pe locul doi in topul celor mai bune jucatoare de tenis ale decadei in ancheta Tennis Channel. Iar Simona a gasit caracterizarea perfecta, succinta, a zilei de 13 iulie 2019: o finala dumnezeiasca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )