Libnet.ro
UNICEF

16:00

CATI BANI a castigat amanta lui KAMARA din VIDEOCHAT! Stateam in casa si FACEAM..../ in lunile bune ajungeam si la

B1 B1,
CATI BANI a castigat amanta lui KAMARA din VIDEOCHAT! Stateam in casa si FACEAM..../ in lunile bune ajungeam si la

Amanunte picante au iesit la iveala din trecutul amantei lui Kamara! Madalina, bruneta cu care solistul s-a afisat in public, a recunoscut ca a facut videochat pentru o scurta perioada de timp. Stateam. continuă pe B1

Ea este Madalina si a dezvaluit cati bani a castigat in 10 zile de videochat! Suma este uriasa! Ce a fost dispusa sa faca pentru bani

Madalina, fosta iubita a lui Kamara, a povestit un moment din trecutul sau, mai exact despre episodul in care a facut videochat. Tanara avea 20 de ani la acea vreme, insa sustine ca meseria asta nu a fost.

Scandalul CONTINUA! Sotia si amanta lui Kamara au facut VIDEOCHAT

Sotia lui Kamara a fost data de gol de amanta acestuia, dupa ce a spus in direct la TV ca Oana face videochat si in ziua de azi!. Nu, eu cu Oana eram rupti de ceva vreme. De prin vara. Avea bani si .

S-a aflat! De cati bani ai nevoie pentru a fi fericit

Se spune ca banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. Un grup de cercetatori de la Purdue University a dorit sa vada de cati bani este nevoie pentru a fi multumit si linistit. Acestia au venit cu o.

Cati bani vor primi fotbalistii de la Hermannstadt, pentru ca au surclasat FCSB in Cupa Romaniei

Hermannstadt a furnizat una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Romaniei, eliminand FCSB cu un scor categoric, 3-0.

Cati bani vor fi cheltuiti pentru asfaltarea celor 1.200 de kilometri de drumuri si de unde vor fi luati acestia

Programul Drumuri bune pentru Moldova, anuntat recent de catre liderul PDM, oligarhul Vlad Plahotniuc, care prevede reabilitarea a circa 1. 200 de kilometri de drumuri din satele Republicii Moldova, va costa circa 1. 6 miliarde de lei. Anuntul a fost facut de catre Ministerul Economiei printr-un comunicat de presa.

Uluitor! UN PREOT transforma UNTDELEMNUL in BANI: Este cel mai bogat din Romania! Venituri ANUALE de milioane de euro

Ciprian Otea este cel mai bogat preot din Romania, in conditiile in care este patronul unei firme de detergenti cu peste 10 milioane de euro venituri anuale. De asemenea, preotul nu s-a sfiit sa intre intr-o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )