Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cati bani a castigat, de fapt, Simona Halep in 2020. Suma este astronomica

Playtech Playtech,
Cati bani a castigat, de fapt, Simona Halep in 2020. Suma este astronomica

In 2020, WTA este forta dominanta in sportul feminin. Si s-a dovedit a fi mai adevarat ca niciodata. Recent s-a publicat lista cu cele mai bine platite sportive feminine. Lista include cele noua jucatoare WTA in top 10, iar Simona Halep ocupa un loc fruntas. Castiguri impresionante pentru Simona Halep in 2020 Pandemia a lovit . continuă pe Playtech

Simona Halep, decizie de ultima ora. A stabilit acum ce va face imediat dupa Revelion

Inca mai sunt cateva zile bune pana anul 2021, dar Simona Halep si-a stabilit deja programul pentru startul sezonului 2021. Astfel ca sportiva romanca intentioneaza sa ia parte la primul turneu al anului, si anume, cel de la Abu Dhabi, care este dotat cu 565. 530 de dolari si care este programat in perioada 5-13 ianuarie .

Inteligenta artificiala in sortarea deseurilor - solutia revolutionara care a castigat competitia Future Makers 2020

Auzim deseori vorbindu-se despre inteligenta artificiala, insa nu ii si intelegem mereu principiile de functionare ori aplicabilitatea in viata de zi cu zi. Proiecte precum cel dezvoltat de PolyMore, o echipa de studenti din Timisoara, marii castigatori ai competitiei Future Makers 2020, ne arata cum algoritmi de inteligenta artificiala pot fi folositi pentru a optimiza gestionarea deseurilor plastice.

O legenda vie a tenisului se regaseste in Simona Halep: Declaratie superba data de Chris Evert

Constanteanca de 29 de ani e admirata de nume mari din tenisul feminin, care remarca, cu fiecare prilej, forta si precizia din jocul ei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )