Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cati bani a castigat frumoasa Adnana pentru Toate panzele sus!: Enorm, am putut sa-mi cumpar...

Antena3 Antena3,
Cati bani a castigat frumoasa Adnana pentru Toate panzele sus!: Enorm, am putut sa-mi cumpar...

Au trecut 40 de ani de la premiera productiei Toate panzele sus!, dar protagonistii celebrului serial isi amintesc cu zambetul pe buze de filmari, de parca ar fi fost ieri. Actrita Julieta. continuă pe Antena3

Roger Federer, aparitie-SOC la Wimbledon 2018: Ce echipament a purtat campionul elvetian si cati bani va primi el pentru schimbarea sponsorului (FOTO)

Luni, 2 iulie 2018, marcheaza finalul unei ere. Marele campion Roger Federer, in varsta de 36 de ani, a debutat la Wimbledon, turneu pe care l-a castigat de 8 ori, socandu-si fanii. Elvetianul si-a.

UE trebuie sa se pregateasca pentru toate scenariile de Brexit

Premierul britanic Theresa May a declarat, vineri, ca doreste un acord de Brexit bun atat pentru Londra, cat si pentru UE, dupa ce tara va parasi, anul viitor, blocul comunitar, insa liderii europeni se pregatesc pentru toate scenariile, inclusiv pentru lipsa unei intelegeri cu Marea Britanie.

Cati bani primesc lunar asistatii social

Datele centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) arata ca mai mult de 200. 000 de persoane au primit ajutoare sociale luna trecuta, cei mai multi dintre acestia fiind din Dolj, Bacau si Buzau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )