Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cati bani a castigat Sorana Cirstea la US Open 2020. Suma e colosala: a luat de 7 ori mai mult decat Simona Halep la Praga

Playtech Playtech,
Cati bani a castigat Sorana Cirstea la US Open 2020. Suma e colosala: a luat de 7 ori mai mult decat Simona Halep la Praga

Sorana Cirstea a fost eliminata dramatic in turul 3 la US Open 2020, dupa ce a fost invinsa duminica de Karolina Muchova. Sorana a avut trei mingi legate in tiebreak-ul din deicisv. Asta dupa ce a avut si 5-3 si servise pentru a obtine calificarea in optimile de finala. Jucatoarea din Cehia, favorita 20 a . continuă pe Playtech

US Open: Sorana Cirstea, eliminata de Karolina Muchova dupa ce a ratat trei mingi de meci

A servit pentru calificarea in optimi, iar in tiebreak-ul decisivului a avut chiar trei mingi de meci. Sorana Cirstea a ratat prea multe sanse in meciul jucat impotriva Karolinei Muchova, iar aventura de la US Open s-a oprit in turul al treilea. Meciul de doua ore si 16 minute a fost castigat de sportiva din Cehia, scor 6-3, 2-6, 7-67).

Sorana Cirstea face furori la US Open. Ce a povestit iubita lui Ion Ion Tiriac dupa ce a batut o super jucatoare

Sorana Cirstea se afla printre jucatoarele de tenis care au acceptat sa se afle pe teren la US Open, chiar si in vremurile acestea. Ce a povestit iubita lui Ion Ion Tiriac dupa ce a batut o jucatoare cu renume? Sorana Cirstea, detalii despre meciul contra britanicei Johanna Konta Sorana Cirstea a reusit sa se .

Sorana Cirstea, eliminare dramatica de la US Open! A avut trei mingi de meci, dar a ratat calificarea in optimi

Sorana Cirstea a fost invinsa in turul 3 de la US Open, dupa o partida absolut dramatica impotriva Karolinei Muchova. A fost 3-6, 6-2, 6-7 7), cu un set decisiv in care Sorana Cirstea a avut 5-3. Mai mult, a ratat trei mingi de meci legate in tiebreak, dar Muchova a reusit sa le anuleze .

Sorana Cirstea a ratat trei mingi de meci si o sansa uriasa sa ajunga in optimi la US Open

Infrangere greu de digerat pentru Sorana Cirstea, sambata, in meciul din turul 3 la US Open impotriva slovacei Karolina Muchova.

Asa am trait Sorana Cirstea - Karolina Muchova in turul 3 la US Open

Sorana Cirstea rateaza o sansa uriasa la US Open in meciul din turul 3 cu Karolina Muchova.

Sorana Cirstea o elimina pe Konta la US Open

Sorana Cirstea a reusit surpriza serii zilei de joi de la US Open, invingand-o in turul al doilea pe favorita a noua, Johanna Konta,in trei seturi. In turul al treilea, romanca o va intalni pe cehoaicaKarolina Muchova, cap de serie numarul 20.

Sorana Cirstea este in culmea fericirii. Comparatia superba cu Serena Williams

Sorana Cirstea este singura jucatoare din Romania care ramane in cursa la US Open 2020 in proba de simplu. Va juca astazi in turul 3, impotriva Karolinei Muchova, din Cehia, locul 26 WTA. Partida va avea loc in jurul orei 19:30. Iar Sorana are toate motivele sa aiba un moral ridicat. Asta dupa victoria de .

Cati bani a facut Bianca Comanici la Puterea Dragostei, in doar 1 an. Suma e colosala!

Un vlogger renumit a spus cati bani a castigat Bianca Comanici in numai un an la Puterea Dragostei, in sezonul 2. Denis Petcu, caci asa este numele vloggerului, a aflat cat a castigat Bianca Comanici la emisiunea-concurs. Cati bani a facut Bianca Comanici la Puterea Dragostei, in doar 1 an Bianca a castigat intr-un an .

US Open: Cand va avea loc meciul Soranei Cirstea din turul trei - Karolina Muchova, adversara din calea optimilor

Sorana Cirstea este in turul trei de la US Open, faza a Grand Slam-ului unde se va duela cu Karolina Muchova, cap de serie numarul 20. Meciul dintre cele doua va fi al doilea de pe Terenul 7 al complexului de la Flushing Meadows.

US Open: Sorana Cirstea, in turul trei dupa ce a invins-o pe Johanna Konta, a noua favorita

Sorana Cirstea a facut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale din ultima perioada, a intors soarta partidei cu britanica Johanna Konta 13 WTA, cap de serie nr. 9) si s-a impus cu 2-6, 7-65), 6-4, dupa un meci care a durat doua ore si 51 de minute.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )