Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cati bani cere, de fapt, Vladuta Lupau sa cante la o nunta. Veniturile din Youtube se pare ca nu-i ajung!

Playtech Playtech,
Cati bani cere, de fapt, Vladuta Lupau sa cante la o nunta. Veniturile din Youtube se pare ca nu-i ajung!

Vladuta Lupau s-a facut rapid remarcata in industria muzicala din Romania. in ultima perioada, melodiile artistei sunt in top trending pe YouTube si sunt ascultate si distribuite de milioane de romani. Cat incaseaza Vladuta Lupau sa cante la o nunta Vladuta Lupau este si una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica populara. Romanii o . continuă pe Playtech

Armin Nicoara rupe tacerea. Ce s-a intamplat intre el si Vladuta Lupau: Pentru mine, a fost pe primul loc!

Vladuta Lupau ar fi trait o intensa poveste de dragoste cu saxofonistul din echipa ei muzicala. in prezent, Armin Nicoara a decis sa faca lumina si sa ofere detalii nestiute. Tanarul artist si cea supranumita si regina YouTube-ului ar fi avut o relatie care s-a terminat brusc si care s-ar fi consumat pe parcursul a .

Vladuta Lupau, acuzata ca si-a inselat sotul cu un coleg. Cum a reactionat regina YouTube-ului

Supranumita si regina YouTube-ului romanesc, Vladuta Lupau ar fi trait o intensa poveste amoroasa. Artista si-ar si inselat sotul cu un membru al echipei sale, fiind vorba de saxofonistul care o insotea la diverse spectacole. in viata personala a cantaretei de muzica populara exista suisuri si coborasuri pe fagasul iubirii, dar si despre detalii ramase .

SCANDAL iN SHOWBIZ: Leo de la Strehaia ii ia partea saxofonistului Armin Nicoara in disputa cu Vladuta Lupau. Declaratii SOCANTE: Se mai obisnuieste printre muzicieni sa se lege o relatie...

Scandalul dintre Vladuta Lupau si saxofonistul Armin Nicoara este departe de final. Ieri tanarul a dat cateva declaratii despre aceasta cearta, afirmandu-si public dezamagirea cu privire la vorbele.

SOCANT: Saxofonistul Armin Nicoara, PRIMELE DECLARATII BOMBA despre relatia cu Vladuta Lupau: Nu ma asteptam sa ....

Cearta dintre Vladuta Lupau, interpreta de muzica populara si saxofonistul Armin Nicoara este departe de final. Dupa ce vedeta a facut primele declaratii despre fostul sau coleg, nu a intarziat sa apara s.

Anamaria Prodan, tinuta de 300.000 de euro. Cati bani a dat numai pe accesorii

Anamaria Prodan nu se uita la bani si nu-i pasa de ce spune gura lumii atunci cand adopta un look sau o tinuta excentrica. Ani de zile a purtat o coafura afro, iar de doi ani incoace si-a schimbat total preferintele. Anamaria Prodan, tinuta de 300. 000 de euro Anamaria Prodan se simte bine in pielea .

Cati bani sifoneaza companiile administrate de Firea de la primaria Capitalei: dezvaluirile lui Citu

In urma cu cativa ani, Gabriela Firea a fondat mai multe companii care aveau contracte cu primaria Capitalei. Performanta lor economica a fost scoasa la iveala de ministrul Finantelor, Florin Citu. Desi PNL se afla la conducerea guvernului, oficialii liberali fac eforturi pentru a distruge increderea electoratului in ultimul oficial important PSD-ist. Este vorba de .

Cati bani poate incasa Simona Halep la Australian Open. Premii uriase puse in loc la primul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dotat cu premii in valoare totala de 71 de milioane de dolari. in cazul in care sportiva din Constanta va reusi sa castige competitia, in cont ii va intra o suma uriasa. Simona Halep poate castiga premii uriase la .

SOC TOTAL in showbiz: SEXY-CANTAREATA de muzica populara, PRINSA in fapt cu SAXOFONISTUL! Sotul artistei A LUAT FOC cand a vazut imaginile EXPLICITE (GALERIE FOTO)

Informatii incendiare despre Vladuta Lupau, una din cele mai frumoase cantarete de muzica populara din Romania, au iesit la iveala. VEZI AICI GALERIA FOTO Recent, s-a zvonit ca tanara artista, ar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )