Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cati bani cheltuie Spania pe materiale sanitare cumparate din China. Cifrele sunt oficiale

Playtech Playtech,
Cati bani cheltuie Spania pe materiale sanitare cumparate din China. Cifrele sunt oficiale

Spania aproape ca nu mai face fata situatiei, fiind una dintre tarile care au fost extrem de afectate de COVID-19. Cati bani a cheltuit pe materiale sanitare cumparate din China? Suma e uriasa. Spania a cumparat materiale sanitare din China. Cati bani a cheltuit? Spania face parte din unele din cele mai afectate tari de . continuă pe Playtech

Spania cumpara materiale sanitare de 432 de milioane de euro din China. Regatul va primi 550 de milioane de masti, 5,5 milioane de kituri de testare rapida si 950 de ventilatoare mecanice

Spania cumpara materiale sanitare din China, in valoare de 432 de milioane de euro. Astfel, in saptamanileviitoare, in Regat vor ajunge 550 de milioane de masti, 5,5 milioane de kituri de testare rapida.

VIDEO Apel al doctorilor din Buzau pentru a nu ramane fara materiale sanitare. Medicii de familie, lasati fara sprijin in lupta cu Covid-19

Din cauza consumului rapid de materiale sanitare si de protectie individuala, personalul medical din spitale si cabinete intrevede deja o criza in acest plan. Medicii de familie spun ca au ajuns intr-o situatie limita, intrucat nu au de unde sa se aprovizoneze cu echipamente de protectie impotriva Covid-19, masti si combinezoane. Strigate de ajutor vin si dinspre spitalul judetean.

Granturi de 200.000 de euro prin programul de microindustrializare pentru productia de materiale sanitare

Companiile vor putea primi granturi de pana la 200. 000 de euro prin programul de micro-industrializare remodificat si orientat catre productia de materiale sanitare, a declarat ministrul Economiei,Virgil Popescu, potrivit Agerpres.

Ce pierderi sunt in Romania, in industria auto, din cauza crizei. Cati bani dispar zilnic din piata

Industria de automobile si componente auto a Romaniei, cea care genereaza aproximativ 14% din Produsul Intern Brut al tarii, este, de asemenea, lovita de pandemia de coronavirus, in urma careia maai multi jucatori activi din sector, precum Automobile Dacia, Ford, Pirelli sau Continental, au decis inchiderea uzinelor sau reducerea activitatii. Ce pierderi sunt in Romania, .

Vulpita de la Antena 1 a dat marea lovitura. Cati bani a facut in doar 24 de ore

Lansarea anului in muzica! Vulpita si Axinte au dat o lovitura de nota 20 dupa ce au lansat pe YouTube o piesa care, in doar 19 ore, a devenit virala. Piesa se numeste intr-un mare fel. iti sta mintea-n loc cate vizualizari a putut sa stranga piesa asta! Aproape un milion de vizualizari in 19 .

Romarm va produce echipamente medicale. Virgil Popescu: Granturi pentru 325 de companii care vor sa produca materiale sanitare

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca Romarm a primit aprobare pentru fabricarea de echipamente sanitare, de masti si combinezoane, astfel incat sa ramana in productia strategica a Romaniei, po.

CORONAVIRUS. MApN: Spitalul ROL2 din incinta Institutului Ana Aslan, operationalizat in scurt timp. Doua aeronave militare aduc materiale sanitare din Turcia si Germania (VIDEO)

Ministerul Apararii Nationale anunta, luni, ca spitalul ROL 2 din incinta Institutului Ana Aslan, dedicat in intregime pacientilor infectati cu Covid-19, va fi operationalizat in scurt.

Auchan, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania: cati bani vor primi acestia

Auchan ar pregati, in aceasta perioada, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania, chiar in plina pandemie de coronavirus. Auchan e unul dintre cele mai mai lanturi de magazine.

Ce masuri economice au luat statele europene in lupta cu coronavirusul. Vezi cati bani pun pe masa spaniolii, italienii, nemtii, polonezii, suedezii pentru a stopa declinul economic

De la Paris la Varsovia si de la Roma la Madrid, cuvantul de ordine este acelasi: sa impiedice oprirea brutala a economiei din cauza restrictiilor legate de pandemie sau sa o transforme intr-o recesiune violenta, scrie cotidianul francez Les Echos. Majoritatea companiilor aeriene si-au suspendat zborurile, producatorii auto si-au inchis lanturile de productie in Europa, intreprinderile sunt inchise, consumatorii sunt si ei limitati in a iesi in orase pentru a consuma. Guvernele europene au pus zeci de miliarde pe masa pentru a evita criza economica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )