Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani cheltuie vedetele de la noi pentru educatia copiilor. Andreea Esca si Mihaela Radulescu, in top

Playtech Playtech,
Cati bani cheltuie vedetele de la noi pentru educatia copiilor. Andreea Esca si Mihaela Radulescu, in top

Orice parinte isi doreste copilul sau tot ce este mai bun, fie ca vorbim de educatia acestuia, sau fie ca vorbim de lucrurile necesare zi de zi. Nu fac exceptie nici vedetele autohtone. Dar cand dispui si de ceva banuti, atunci iti doresti, cu adevarat, tot ce este mai bun pentru copilul tau. Asta nu . continuă pe Playtech

Fabulos cati bani primesc Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf pentru noua emisiune

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au dat startul filmarilor pentru noul reality-show care ii are ca protagonisti si care va fi difuzat la Antena Stars. Contractul semnat este unul fabulos, iar in conturile cuplului vor intra in jur de 150. 000 de euro. Cati bani primesc Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf pentru noua emisiune Anamaria Prodan .

Cati bani castiga lunar ministrul de Finante Florin Citu. Un senator are un salariu mai mare

Pe 4 noiembrie 2019 a preluat mandatul de ministru in cadrul Ministerului Finantelor Publice si s-a remarcat prin conflictul deschis cu fostul ministru de la Finante, Eugen Teodorovici. Cati bani castiga lunar? Cati bani castiga lunar ministrul de Finante Florin Citu? Florin Citu a devenit finantistul liberalilor si s-a inscris in partid o data cu .

Vica Blochina, data in judecata pentru datorii. Cati bani are de platit la intretinere

Vica Blochina traverseaza o perioada nu tocmai placuta, dupa ce a fost data in judecata pentru datoriile de la intretinere. Vedeta a intrat in vizorul autoritatilor competente in astfel de situatii, dupa ce a fost chiar catalogata drept rau-platnica. Suma pe care o datoreaza nu este totusi una atat de exagerata. Motiv pentru care blondina .

Reactia presei internationale, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Yulia Putintseva. Cati bani a castigat romanca

Simona Halep a invins-o sambata dimineata pe Yulia Putintseva, scor 6-1, 6-4. Romanca, numarul 3 WTA, a reusit sa se califice in optimile de la Australian Open, fiind tot mai aproape de primul obiectiv setat anul acesta. Meciul a durat ora si 19 minute, timp in care Halep a dominat fara probleme. Simona Halep, reactii .

Cati bani are investiti Ion Tiriac in masini. Cum arata averea fostului tenismen

Ion Tiriac este unul din cei mai importanti oameni din sportul romanesc, dar si unul din cei mai de succes oameni de afaceri din Romania. Forbes, in 2019, anunta ca Ion Tiriac ar avea o avere de 1. 1 miliarde de euro. Cei de la businessmagazin. ro sustin ca omul de afaceri detine o avere mult mai .

Reguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt, de la 1 februarie

De la 1 februarievor fireguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt. Astfel,pentru firmele de ridesharingsi soferii care vor sa transporte pasageri vor trebui sa.

Eliminarea pensiilor speciale, la votul deputatilor. Guvernul isi va asuma raspunderea daca legea pica Cati pensionari speciali sunt si cati bani primesc

Camera Deputatilor urmeaza sa dezbata marti, in sesiune extraordinara, proiectul de lege al PNL privind abrogarea pensiilor speciale. Comisia pentru munca din Camera Deputatilor a adoptat, in luna decembrie anul trecut, raport favorabil pentru proiectul de lege care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, exceptie facand cele destinate militarilor si structurilor din cadrul MAI. Numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finalul anului 2019, de 9. 359 persoane. De pensii militare beneficiau 178. 168 de persoane.

Cand incepe Start-Up Nation 2020 si cati bani vor fi disponibili

Start-Up Nation a fost una dintre initiativele statului pentru a sustine antreprenorii la inceput de drum. Programul revine in 2020 cu un buget consistent. Start-Up Nation a ajuns acum la a treia.

Reguli noi pentru taximetristii din Capitala. Dispar soferii din Ilfov

Regulamentul cadru pentru organizarea serviciului public de transport in regim de taxi pe teritoriul Municipiului Bucuresti urmeaza sa fie dezbatut in sedinta din 29 ianuarie a Consiliului General al Capitalei. Soferii din Ilfov nu vor mai putea face.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3498 seconds )