Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cati bani a cheltuit Mark Zuckerberg pentru paza si calatorii, in 2017. Costurile au fost suportate de companie

Antena3 Antena3,
Cati bani a cheltuit Mark Zuckerberg pentru paza si calatorii, in 2017. Costurile au fost suportate de companie

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg are un salariu de baza de un dolar pe an, dar in ultimii trei ani, cheltuielile personale au ajuns la 20 de milioane de dolari, costuri suportate de Facebook. Actiunile lui. continuă pe Antena3

Mark Zuckerberg se lauda ca are salariu de numai un dolar la Facebook, dar compania plateste o suma uriasa pentru paza si calatoriile sale

Beneficiile conducerii unei mari companii publice depasesc cu mult salariile. Mark Zuckerberg, seful Facebook, se lauda ca primeste de la companie salariu de numai un dolar, insaa fost recompensat anul trecut cu aproape 9 milioane de dolari numai pentru securitatea personala a miliardarului si zborurile sale private, scriu Reuters si Bloomberg.

MARK ZUCKERBERG, chemat sa dea EXPLICATII la Bruxelles: NECESAR pentru reinnoirea increderii in Europa

Comisarul pentru justitie, Vera jourova, a declarat ca pentru a restabili increderea europenilor in compania Facebook si in serviciile sale, CEO-ul aceasteia, Mark Zuckerberg, ar trebui sa vina la Bruxelles.

INCREDIBIL! Unul dintre FONDATORII Facebook este ROMAN: A FACUT miliarde alaturi de Mark Zuckerberg (FOTO)

Eduardo Saverin, om de afaceri brazilian cu origini romane, este alaturi de Mark Zuckerberg, Dustin Moskovitz, Chris Hughes si Andrew McCollum fondatorul retelei de socializare Facebook . Eduardo s-a nascut pe.

Mark Zuckerberg: Silicon Valley e un loc extrem de inclinat catre stanga

Inteleg cauza ingrijorarii, deoarece atat Facebook cat si celelalte companii IT sunt localizate in Silicon Valley, care este un loc extrem de inclinat catre stanga, a spus Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare Facebook in timpul audierilor de saptamana aceasta din Senatului Statelor Unite.

Ce dezvaluie notitele lui Mark Zuckerberg, fotografiate de un reporter la audierile din Congresul american

Un fotoreporter a reusit sa surprinda in imagini parte din notitele pe care le avea co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, la audierile din Senat, informeaza cnbc. com. Potrivit notitelor fotografiate,.

Mark Zuckerberg, Facebook: Datele mele au fost vandute firmei Cambridge Analytica

Seful Cambridge Analytica a demisionat Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, prezent marti si miercuri la audieri in Senatul american, sustine ca si lui i-au fost furate datele de pe reteaua de socializare online si vandute societatii Cambridge Analytica, aflata in centrul unui scandal cu privire la culegerea de date personale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )