Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cati bani a cheltuit TVR pentru Cerbul de Aur. Sumele fabuloase incasate de artisti (FOTO)

B1 B1,
Cati bani a cheltuit TVR pentru Cerbul de Aur. Sumele fabuloase incasate de artisti (FOTO)

TVR a cheltuit 1. 996 de euro pe recitalurile Festivalului Cerbul de Aur. Artista americana Nicole Scherzinger, fosta membra a trupei Pussycat Dolls, a primit aproape jumatate din aceasta suma: 462. 045 de. continuă pe B1

Cati bani a cheltuit TVR pentru Cerbul de Aur. Sumele fabuloase incasate de artisti (FOTO)

TVR a cheltuit 1. 996 de euro pe recitalurile Festivalului Cerbul de Aur. Artista americana Nicole Scherzinger, fosta membra a trupei Pussycat Dolls, a primit aproape jumatate din aceasta suma: 462. 045 de.

Un milion de euro a dat TVR pentru concertele de la Cerbul de Aur. Cati bani au incasat artistii romani: Carlas Dreams, mai scump decat Lori si Delia

Televiziunea Romana a platit peste un milion de euro pentru recitalurile de la Festivalul Cerbul de Aur 2018, aproape jumatate din suma mergand catre cantareata americana Nicole Scherzinger. Si artistii romani au primit sume consistente, cel mai bine cotat fiind Carlas Dreams, urmat de Delia, Loredana si Horia Brenciu.

Tu stii cati BANI ai strans? Tot ce trebuie sa stii despre Fondul de pensii private

Pentru ca multi dintre romani nu stiu la ce fond privat de pensii contribuie, precum nici cati bani au strans pana in prezent, jurnalista Elena Deacu de la Adevarul a pregatit un articol in care prezinta to.

Socant, totul a iesit la iveala: Uite cati bani primesc concurentii de la Exatlon Romania! E corect asa ceva?

Exatlon a pornit usor cu stangul, din prisma audientelor bineinteles, producatorii au facut tot ce au putut pentru a redresa cifrele inregistrate. Una dintre solutii a fost convingerea ispititoarei Roxana.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )