Libnet.ro
UNICEF

08:46

Cati bani face vloggerul Selly de la 5GANG. Sumele sunt fabuloase. Nu degeaba este idolul adolescentilor de azi

Playtech Playtech,
Cati bani face vloggerul Selly de la 5GANG. Sumele sunt fabuloase. Nu degeaba este idolul adolescentilor de azi

Selly a ajuns sa castige sume impresionante de bani si se poate lauda cu acest succes fulminant, mai ales ca incaseaza chiar si zilnic foarte multi bani. Vloggerul roman a cunoscut o ascensiune fulminanta, mai ales in ultimii ani, dupa ce a capatat popularitate in randul tinerilor, prin clipurile sale de pe YouTube. Cati bani . continuă pe Playtech

Cati bani ia Cheloo la iUmor. Antena 1 ii da un salariu de invidiat

Dupa ce s-a aflat ce salariu are Mihai Bendeac la iUmor, fanii emisiunii au vrut sa stie cat castiga si Cheloo. Desi pare de necrezut, membrul trupei Parazitii primeste mai mult decat colegul sau de platou. in plus, Cheloo face bani si cu firma lui de inregistrari audio. Cheloo castiga o suma fabuloasa la iUmor .

Cati bani investeste Simona Halep pe luna in echipa de hochei pe care o are. Suma nu este deloc mica

Simona Halep castiga sume exorbitante din tenis si din contractele de sponsorizare pe care le are cu firme de renume la nivel mondial, la care se adauga si banii obtinuti din afacerile sale. Campioana de la Wimbledon a decis sa investeasca o parte din bani intr-o echipa de hochei de fete si este foarte mandra .

Legea Pensiilor 2019. Tot ce trebuie sa stii despre pensia ocupationala: cati bani primesti, cine se incadreaza

In Romania ar putea sa existe un nou tip de pensie. Este vorba despre pensia ocupationala, despre care romanii trebuie sa stie ca ar putea intra in vigoare, in viitorul apropiat. Proiectul de lege este unul care a trecut deja de Senat si care are foarte mari sanse sa devina o realitate. Cat despre banii .

Din ce se intretine Claudia Patrascanu dupa divortul de Gabi Badalau. Vedeta si-a lansat o super afacere. Cati bani produce

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau si-au incheiat povestea de iubire cu un divort rasunator. Vestea separarii a venit in mod neasteptat, in urma cu cateva saptamani, iar cantareata a parasit locuinta de cateva zeci de mii de euro a fostului sot. Din ce se intretine Claudia Patrascanu dupa divortul de Gabi Badalau Odata cu vestea .

Cati bani lua Tamara Buciuceanu de la statul roman. Primea indemnizatie de merit, din 2004

Marea actrita a murit pe 15 octombrie, la Spitalul Elias, din Capitala, la varsta de 90 de ani. Tamara Buciuceanu a fost internata la inceputul acestei luni in spital, din cauza unei probleme cardiace mai vechi pe care o avea. Vestea a intristat intreaga tara, actrita fiind considerata o legenda a teatrului si filmului romanesc.

Toader, MFE: Autostrada Sibiu - Pitesti va fi construita cu putinii bani pe care ni-i da Comisia Europeana. Sumele sunt mult mai mici

Noua Comisie Europeana ne va aloca mai putini bani pentru infrastructura, iar acestia vor fi directionati catre constructia Autostrazii Sibiu - Pitesti, a declarat secretarul de stat in Ministerul Fondurilor Europene MFE), Mihaela Toader.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )