Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cati bani au facut Brigitte Sfat si Florin Pastrama la nunta. Nu ne-am scos banii deloc!

Playtech Playtech,
Cati bani au facut Brigitte Sfat si Florin Pastrama la nunta. Nu ne-am scos banii deloc!

Brigitte Sfat si Florin Pastrama au facut nunta, iar evenimentul mult asteptat a iesit asa cum si-au dorit. Cei doi au avut alaturi sute de cunostinte, rude, prieteni si apropiati. Cu atatia invitati la nunta, multi s-ar grabi sa spuna ca Brigitte si Pastrama au facut bani frumosi, dar se pare ca nu asa stau . continuă pe Playtech

Oana Roman, CADOU DE NUNTA EXTRAVAGANT pentru Brigitte Sfat si Florin Pastrama! INCREDIBIL, ce le-a pregatit VEDETA celor doi IUBARETI

Momente spectaculoase pe scena mondena! Oana Roman le-a oferit lui Brigitte Sfat si Florin Pastrama o lenjerie de pat cu insertii de perle drept cadou de nunta, potrivit Libertatea.

FOTO Moment neasteptat la nunta dintre Brigitte si Florin Pastrama: cum a aparut mireasa

Fostul model Brigitte Nastase 41 de ani) a avut o aparitie surpriza la petrecerea de nunta. Mireasa a organizat un moment special pentru sotul ei, afaceristul Florin Pastrama 40 de ani).

Motivul pentru care mama lui Florin Pastrama a plans la nunta fiului: I-am spus lui Brigitte

Weekendul care abia s-a incheiat a marcat un eveniment important pentru fanii emisiunii Ferma. Un nou inceput de la Pro TV: Brigitte si Florin Pastrama s-au casatorit.

Brigitte si Florin Pastrama s-au casatorit religios: ce tinute au ales cei doi si cum arata salonul unde va avea loc petrecerea

Fostul model Brigitte Nastase si afaceristul Florin Pastrama, care s-au cunoscut si s-au logodit in cadrul reality show-ului Ferma, de la Pro TV, s-au cununat religios duminica, 7 iulie, in Bucuresti.

Cati bani poate castiga Simona Halep la Wimbledon. Suma este fabuloasa, daca ajunge in finala

Simona Halep a avut un parcurs exceptional la Wimbledon, iar fiecare victorie obtinuta i-a adus in conturi bani frumosi. Pentru calificarea in sferturile de finala a primit un cec in valoare de 331. 000 de euro, dar daca va reusi sa ajunga in finala si va castiga trofeul suma va creste considerabil. Simona Halep continua aventura .

Caru cu vedete: Adelina Pestritu va avea sase domnisoare de onoare la nunta, printre care si cateva vedete. Ce reguli le-a impus viitoarea mireasa; Primele imagini cu Brigitte in rochie de mireasa. Florin Pastrama a fost si el la patru ace

Ce face Mircea Radu de cand nu mai e la tv. Copiii ii umplu sufletul de bucurie. Mircea Radu 50 de ani) a fost rasfatatul televiziunii in anii 2001-2010, cand prezenta lacrimogena emisiune Din dragoste. Ultima sa aparitie. Bianca Dragusanu, primele declaratii despre incidentul de la mare. Ce spune vedeta dupa ce a fost oprita de politistii antidrog. Acest baiat, care imi este doar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )