Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cati bani incaseaza castigatorul iUmor. Cecul imens emis de Antena 1

Playtech Playtech,
Cati bani incaseaza castigatorul iUmor. Cecul imens emis de Antena 1

Show-ul iUmor de pe Antena 1 si-a desemnat castigatorul pentru cel de-al saptelea sezon. Este vorba despre cel care a incantat juriul cu prestatia lui, desemnat castigator in urma votului prin SMS si prin aplicatia iUmor. Cati bani incaseaza castigatorul sezonului 7 iUmor Numarul castigator de la iUmor, de la Antena 1, a amuzat intreaga . continuă pe Playtech

Juratii de la Vocea Romaniei, salarii record. Cati bani primesc Horia Brenciu, Tudor Chirila, Smiley si Irina Rimes

Antrenorii de la Vocea Romaniei au salarii impresionante, iar cei din public se vor mira sa afle ce sume incaseaza, pentru un singur sezon, artistii Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu si Tudor Chrila, care ii jurizeaza pe concurenti. Vedetele de la PRO TV au toate motivele sa ii incurajeze pe cei pe care ii pregatesc, .

Cati bani castiga, de regula, Mihai Traistariu pentru un concert de sarbatori

Mihai Traistariu s-a nascut pe 16 decembrie1976,Piatra Neamt,Romania. Este un cantaret din Romania, fost component al formatiei Valahia. Provine dintr-o familie de artisti. Tatal sau, Gheorghe Traistariu, a fost pictor, iar mama sa, Natalia Traistariu, nascuta Natalia Antohi) a studiat medicina si a cantat in tinerete. Mihai Traistariu castig concert sarbatori Mihai are 3 .

Cati bani cheltuie Regina Elisabeta a II-a de Craciun pentru cadouri. Ce primesc angajatii de la Palatul Buckingham

Febra pregatirilor pentru Craciun a cuprins si Casa Regala a Marii Britanii. Ca in fiecare an, Regina Elisabeta a II-a investeste o suma uriasa in cadourile pe care achizitioneaza. Si pentru ca vrea ca toata lumea din jurul ei sa fie multumita, le ofera cadouri tuturor angajatilor de la Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a II-a .

Dinca SOCHEAZA din nou: Cati BANI cere pentru a acorda interviuri!

Monstrul din Caracal a gasit o metoda de a face bani chiar daca este inchis. Barbatul a fost arestat vara aceasta dupa ce le-ar fi omorat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Dinca s-a gandit sa faca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )