Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cati bani incaseaza Loredana Groza pentru un sezon la Next Star. il concureaza pe Stefan Banica la comisioane

Playtech Playtech,
Cati bani incaseaza Loredana Groza pentru un sezon la Next Star. il concureaza pe Stefan Banica la comisioane

Show-ul Next Star este o emisiune destinata copiilor talentati cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani. Primele castinguri pentru emisiune au inceput deja luna trecuta, pe 10 si 11 ianuarie, unde copii talentati din Bucuresti si din imprejurimi s-au prezentat la auditii. Mai mult, in mai multe orase din tara au fost organizate castinguri, . continuă pe Playtech

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

Loredana Groza, surprinsa alaturi de un barbat mult mai tanar. Sarutul pasional i-a surprins pe fanii internauti (FOTO)

Loredana este o prezenta aparte in showbizul romanesc. Are o cariera impresionanta in muzica si nu pare sa isi doreasca sa se retraga din lumina reflectoarelor. Mai mult decat atat, frumoasa artista.

Rusine mare in lumea manelelor! Cati bani a platit NICOLAE GUTA pentru tatuajul gresit de pe frunte! Fanii rad in hohote

Nicolae Guta si-a surprins fanii dupa ce si-a facut un tatuaj rusinos pe frunte. Dorind sa fie in centrul atentiei, manelistul a vrut sa isi puna propriul nume pe frunte, insa si-a scris Niculae i.

Raport AEP: Cati bani a investit Cumpanasu in campania electorala; peste 500 de mii de lei din donatii

Raportul Autoritatii Electorale Permanente AEP), publicat luni in Monitorul Oficial, arata sumele pe care candidatii la prezidentiale le-au avut la dispozitie pentru a-si sustine campania si provenienta acestora. Astfel, candidatul independent Alexandru Cumpanasu a beneficiat de donatii de aproximativ 560 de mii de lei, din care 375,5 mii de lei contributii din venituri proprii foto in text).

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )