Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cati bani mai trimit acasa romanii din diaspora. in 2019 echivala cu 3% din PIB-ul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Cati bani mai trimit acasa romanii din diaspora. in 2019 echivala cu 3% din PIB-ul Romaniei

Conform datelor Bancii Mondiale, valoarea sumelor trimise in Romania in 2019 este de 7,2 miliarde de dolari, acestea reprezentand 3% din PIB-ul Romaniei, se arata intr-un comunicat al TransferGo, care subliniaza cati bani, in medie, trimit romanii din strainatate in tara. continuă pe Adevărul

Mihai Gadea ii da clasa Andreei Esca. Cati bani castiga, de fapt, prezentatorul de la Antena 3

Care este diferenta dintre salariile unora din topul celor mai cunoscuti prezentatori de televiziune? Mihai Gadea a castigat detasat, iar fanii vedetelor sunt surprinse de sumele aflate. Cati bani castiga acestia? Salarii Mihai Gadea si Andreea Esca Salariile vedetelor de la noi sunt clar un subiect delicat in Romania, locul unde extremele conduc. Multi se .

Ireal! Cati bani i-au fost ceruti unei fete pentru niste haine comandate online dupa Brexit

Efectele iesirii Regatului Unit din UE nu inceteaza sa afecteze cetatenii. Din pacate, dezavantajele ies rand pe rand la iveala, astfel ca exclusivitatea a ajuns sa se resimta puternic la buzunarul britanicilor. Un exemplu recent este cel al unei tinere, care si-a comandat, ca de obicei, niste haine la reducere prin intermediul unei comenzi online, .

Cati bani le da Ilie Nastase copiilor si fostelor sotii in fiecare an. Sumele sunt colosale, a ramas fara avere

Ilie Nastase, pe langa faptul ca este recunoscut ca un mare sportiv, este recuoscut si pentru multele sale casatorii. in umra acestor relatti, cum era de asteptat, au aparut si copii. Ilie Nastase se poate mandrii cu 5 urmasi, dar costurile sunt pe masura. Ilie Nastase, cinci casatorii si cinci copii De-a lungul carierei sale .

Un craiovean a pus la vanzare un tun din Al Doilea Razboi Mondial. Cati bani a cerut pe el, intr-un anunt pe Facebook (FOTO)

Un craiovean a starnit interesul dar si amuzamentul, dupa ce a anuntat pe un grup de Facebook ca vine un tun din Al Doilea Razboi Mondial. El a tinut sa precizeze ca tunul are cauciucuri noi si a.

Decizia in miez de noapte care afecteaza milioane de romani cu masini pe benzina si motorina. Vor scoate bani mai multi din buzunar fara discutii

Un nou anunt pentru romanii cu masini pe benzina si motorina spune ca vor scoate mai multi bani din buzunar. Ce se intampla cu tarifele RCA, dupa ce n-au mai crescut cativa ani la.

Raed Arafat: Masca medicala protejeaza mai mult decat una din stofa si masca FFP2 protejeaza mai mult decat o masca chirurgicala

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca mastile chirugicale ofera o protectie mai mare in fata infectiei cu coronavirus fata de cele din panza, iar mastile de tip.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )