Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cati bani a pariat Mircea Badea pentru meciul Ronald Gavril - David Benavidez

Antena3 Antena3,
Cati bani a pariat Mircea Badea pentru meciul Ronald Gavril - David Benavidez

Boxerul roman Ronald Gavril a fost invins la puncte de americanul David Benavidez in meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, sambata seara, intr-o gala desfasurata la Mandalay Bay Events. continuă pe Antena3

Ce se va intampla cu Mircea Badea? Iata ce anunt a facut!8232;

Mircea Badea a facut un anunt surprinzator aseara in emisiunea lui. Dupa 14 ani in care a realizat In Gura Presei, prezentatorul este, pe cale, se pare, de a renunta la format ori a-l schimba radical.

Mircea Badea sugereaza ca emisiunea lui de la Antena 3 va suferi schimbari: Sunt intr-un punct foarte periculos. Este ca un fel de despartire intre noi

Mircea Badea a spus ca emisiunea in gura presei, pe care o realizeaza la Antena 3, se afla intr-un punct de cotitura dupa cei 14 ani de razboi si a dat de inteles ca vor urma niste schimbari in ceea ce priveste abordarea sa in cadrul emisiunii. Reactia sa vine dupa ce Laura Codruta Kovesi nu a fost demisa din fruntea DNA.

Bomba zilei! Mircea Badea pleaca de la Antena 3?! Declaratii SOCANTE: De 14 ani ... imi AJUNGE! SUFICIENT. Vom vedea ce va urma

Mircea Badea a facut un anunt soc, in cadrul emisiunii in gura presei, in editia de pe 15 februarie. Moderatorul emisiunii le-a multumit telespectatorilor care l-au urmarit timp de 14 ani si a.

Mircea Badea, despre reactia presedintelui Iohannis in scandalul momentului: Mi s-a parut mult mai rau ce a facut presedintele astazi decat...

Mircea Badea a vorbit joi seara despre reactia presedintelui Iohannis cu privire la scandalul din DNA. Nu mai sunt impresionat de secventele cu Portocala si Onea, in comparatie cu secventele cu.

Mircea Badea, despre conferinta sustinuta de sefa DNA: Doamna Kovesi este impecabila. Discursul e schizofrenic de la cap la coada

Mircea Badea a vorbit miercuri seara despre conferinta de presa sustinuta de Laura Codruta Kovesi. Acesta spune ca sefa DNA nu a clarificat cu nimic situatia tensionata creata in ultimele zile. Am.

INCREDIBIL cati BANI au fost gasiti in posesia unui CERSETOR. Cadeau PACHETE cu bani din haina

In buzunarele unui cersetor din Suedia, de 50 de ani, au fost gasiti 600 mii de euro 6 milioane de coroane) atunci cand a fost dus la sectie de autoritati. Barbatul pacalea oamenii ca are nevoie de bani.

Top firme de taxi din Bucuresti dupa afaceri. Cati bani fac Speed Taxi, Cobalcescu, Cristaxi, sau Pelicanul

Cele mai mari 10 companii de taximetrie din Bucuresti au afaceri anuale de peste 70 de milioane de lei 15 milioane de euro), iar pentru unele firme activitatea de dispecerat este cel putin la fel de banoasa precum.

Dica anunta schimbari la FCSB pentru meciul cu Dinamo

Efortul depus de jucatori la meciul cu Lazio din Europa League il obliga pe antrenorul Nicolae Dica sa efectueze mai multe modificari in primul 11 al partidei cu Dinamo din etapa a 25-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )