Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cati bani a pierdut Samsung din cauza exploziilor Galaxy Note 7

Playtech Playtech,
Cati bani a pierdut Samsung din cauza exploziilor Galaxy Note 7

Dupa aproximativ doua saptamani de cand am aflat de primul Galaxy Note 7 care a explodat, pierderile financiare ale Samsung din cauza acestui subiect devin publice. Lansarea Galaxy Note 7 se anunta a fi cea mai costisitoare din ultimii ani, iar investitiile nu se vor face in promovarea dispozitivului. Din cauza faptului ca tot mai []. continuă pe Playtech

Reprezentantii ING, explicatii pentru problemele tehnice: Totul s-a intamplat din cauza unui test pentru sistemul de stingere a incendiilor. in cazul clientilor care au scos bani din alte bancomate, comisioanele vor fi returnate (VIDEO)

Reprezentantii ING au facut lumina. Banca a explicat ca au existat probleme din cauza unui test pentru sistemul de stingere a incendiilor. Cardurile si bancomatele ING nu au functionat aproape jumatate de zi.

Meci de Liga Campionilor abandonat din cauza conditiilor meteo vitrege

Partida dintre echipele Manchester City si Borussia Monchengladbach din prima etapa a Ligii Campionilor a fost suspendata din cauza conditiilor meteo vitrege.

Istoricul Neagu Djuvara anuleaza conferinta programata pentru 2 noiembrie, din cauza unor probleme de sanatate

Istoricul si scriitorul Neagu Djuvara, care a implinit varsta de 100 de ani in aceasta vara, a anuntat ca isi va anula conferinta Ce-am facut in ultima suta de ani, programata pentru data de 2 noiembrie, din cauza unor probleme de sanatate, informeaza reprezentantii Teatrului National Bucuresti.

Incendiu de vegetatie pe autostrada A1: Traficul a fost blocat din cauza fumului dens (VIDEO)

Un incendiu de vegetatie a izbucnit duminica pe autostrada A1, la kilometru 95. Din cauza fumului, traficul a fost blocat, informeaza B1 TV. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, Paul.

Trafic ingreunat pe Soseaua de Centura a Capitalei, din cauza unor lucrari de asfaltare

Traficul rutier pe Soseaua de Centura a Capitalei se desfasoara pe o singura banda, pe o portiune din zona Chitila, din cauza unor lucrari de asfaltare, programate sa dureze pana luni, anunta Centrul Infotrafic.

Lacul Baikal risca sa dispara: Cel mai mare lac cu apa dulce de pe Planeta, in pericol din cauza investitiilor masive ale Mongoliei in construirea de centrale hidroelectrice si baraje

Lacul Baikal este in pericol. Cel mai mare lac cu apa dulce al planetei risca sa dispara, asa cum s-a intamplat cu Marea Aral, din cauza lucrarilor de irigatie facute in timpul fostei.

Probleme mari pentru Samsung: Dupa avertizarea legata de utilizarea lui Galaxy Note 7 in timpul zborurilor, actiunile companiei au scazut cu 10 miliarde de dolari

Probleme mari pentru Samsung din cauza telefonului Galaxy Note 7. Dupa ce Administratia Federala a Aviatiei FAA) a avertizat ca acest model are defectiuni grave care pot duce la o explozie in timpul.

Caru' cu Vedete: Salam s-a ruinat: a pierdut 1,5 milioane euro la cazino; Pe cati bani se dezbraca Mariana Moculescu la videochat; Cat timp ii ia solistului de la Carla's Dreams sa-si faca o masca

Marina Dina isi protejeaza excesiv sarcina. S-a legat de pat! Marina Dina si-a vazut. Totul despre nunta lunii octombrie. Gabriel Cotabita va avea o nasa megacelebra! Gabriel Cotabita va ajunge din nou in.

VIDEO Dezastru din cauza inundatiilor, in Coreea de Nord: Zeci de mii de case distruse complet, 107.000 persoane stramutate, sute de morti si disparuti

Inundatiile provocate de ploile masive din Coreea de Nord au ucis 133 de persoane in nord-estul tarii, iar 395 sunt date disparute. De asemenea multe case si o parte a infrastructurii au fost distruse, a anuntat luni o agentie ONU, citata de Reuters.

Problemele cu platile online ale ING s-au reluat luni: Probabil ca din cauza aglomerarii clientilor, serverul a picat

Noi probleme pentru ING Bank Romania. Clienti au raportat luni dimineata aceeasi surpriza neplacuta cu care s-au confruntat si sambata: servere nefunctionale. Banca se scuza si spune ca, din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )