Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani pot incasa echipele romanesti din grupele Europa si Champions League? Care sunt sansele lor?

B1 B1,
Cati bani pot incasa echipele romanesti din grupele Europa si Champions League? Care sunt sansele lor?

Dupa ce Viitorul lui Hagi si Universitatea Craiova au fost eliminate din lupta pentru Europa League, sansele romanilor de a vedea meciuri tari in grupele competitiilor europene sunt puse pe umerii FCSB si a CFR-ului. continuă pe B1

VIDEO Burning Man, ciudatul festival din mijlocul desertului la care participa antreprenori precum Elon Musk si fondatorii Google, a inceput. Cati bani a facut evenimentul anul trecut si cat costa biletele

Peste 75. 000 de oameni participa in fiecare an la Burning Man, un eveniment ce se intampla in desertul Nevadei, in Statele Unite, incepand cu 25 august si pana pe 2 septembrie. La aceasta miscare pot fi intalnite vedete si importanti oameni de afaceri, precum Elon Musk, sau fondatorii Google, povestea, intr-un interviu pentru StartupCafe, directoarea festivalului, Marian Goodell. Cati bani a facut evenimentul anul trecut si cat costa biletele in acest an.

Cati bani castiga un mecanic auto, suma este una care ar trebui sa-ti dea incredere

Mecanicii auto din service-urile oficiale sau cei care lucreaza mai mult in weekend pot ajunge chiar la sume frumusele de cateva mii bune de lei. O analiza efectuata pe baza datelor oferite de eJobs arata exact cat castiga un mecanic in Romania. De asemenea, iata si o comparatie cu plata acestora de peste hotare! Care .

Cum arata Mariana de la Exatlon acum si cati bani a castigat in urma competitiei de la Kanal D

Mariana de la Exatlon si-a schimbat look-ul si este de nerecunoscut. S-a tuns scurt, se fardeaza si se simte foarte bine. Din banii pe care i-a castigat in urma participarii la concursul din Republica Dominicana si-a ajutat fiul, care isi dorea o masina, iar cu restul si-a cumparat vitamine si a participat la concursuri internationale.

Cine e mai bine platit, Radu Valcan la Antena 1 sau Adela Popescu la PRO TV? Cati bani iau lunar cei doi

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz-ul romanesc. Au o familie frumoasa, doi copii minunati si impart aceeasi pasiune: televiziunea, dar nu si acelasi post TV. Cine e mai bine platit? Cine e mai bine platit, Radu Valcan la Antena 1 sau Adela Popescu la PRO TV? Adela .

Cati bani ar putea castiga Simona Halep la US Open. Romanca s-ar imbogati daca ar ajunge in finala

Simona Halep ar putea avea o reteta financiara de succes la US Open, dar pentru asta va trebui sa ajunga pana in finala. Daca va reusi sa castige trofeul, suma care ar urma sa ii intre in cont ar fi dubla. Turneul din acest an este dotat cu premii in valoare totala de peste 57 .

Cati bani a primit Stefan Banica Jr pentru ca a cantat la Cerbul de Aur. A avut un recital de o ora

Trofeul festivalului Cerbul de Aur tocmai a fost castigat in acest weekend. Pe marea scena a batranului concurs muzical si-au facut aparitia doi mari artisti. Gabi Lunca a uimit cu simpla prezenta, iar Stefan Banica a surprins cu recitalul de o ora la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Cat a incasat artistul pentru prestatia .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )