Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cati bani va primi Ioana Simion, dupa divortul de Ilie Nastase. Amalia si Brigitte s-au imbogatit

Playtech Playtech,
Cati bani va primi Ioana Simion, dupa divortul de Ilie Nastase. Amalia si Brigitte s-au imbogatit

Ilie Nastase, mare tenismen, mare imprevizibilmare ghinionist in dragoste. in luna aprilie se casatorea cu Ioana Simion, femeie despre care spunea ca va fi ultima, trei luni mai tarziu anula nunta, iar acum se anunta divortul. Cati bani va primi Ioana Simion dupa despartire? Cati bani va primi Ioana Simion, dupa divortul de marele tenismen . continuă pe Playtech

Ioana Simion ar vrea sa divorteze de Ilie Nastase, dupa 3 luni de la cununia civila. Care e motivul

Divort rasunator in showbiz! Ile Nastase pare ca are un ghinion nemaivazut in ceea ce priveste dragostea. Care este motivul pentru care Ioana Simion ar divorta de acesta la doar 3 luni de la casatorie? Ioana Simion baga divort la doar 3 luni de la casatoria cu Ilie Nastase? Diverse obiceiuri ale lui Ilie Nastase .

BOMBA VERII: Ilie Nastase si Ioana Simion, DIVORT dupa trei luni de casnicie: A calcat pe bec!

Norocul nu pare safie de partea lor. Dupa ce au anulat nunta, Ilie Nastase si Ioana Simion ar urma sa divorteze.

Ilie Nastase a anuntat ca nunta cu Ioana Simion a fost anulata. Am facut o greseala!

Despre marele fost tenismen Ilie Nastase se pot spune multe, mai putin ca este un om previzibil. Sportivul a anuntat ca nunta cu Ioana Simion a fost anulata. Ilie Nastase a anuntat ca nunta cu Ioana Simion a fost anulata Ilie Nastase, 73 de ani, a devenit mire pentru a cincea ora in luna aprilie.

Elevii de 10 din sectorul 4 al Capitalei vor fi premiati. Cati bani vor primi

Elevii de 10 din sectorul 4 al Capitalei vor fi premiati de catre Primaria Sectorului. Copiii care au reusit sa ia nota maxima la examenul de Evaluare Nationala vor primi Burse de Campion, in valoare de.

Cati bani a facut Adelina Pestritu pe Facebook si Instagram, dupa ce a postat imagini cu ea in rochia de mireasa

Nunta anului, asa cum a fost ea denumita, care a avut loc weekendul trecut si care i-a avut ca protagonisti pe Adelina Pestritu si alesul ei Virgil Steblea, a facut furori in spatiul virtuali, aducandu-i fostei vedete Kanal D o suma considerabila de bani. Bruneta si-a rotunjit serios veniturilor in urma postarilor pe care .

Cati bani cer clujenii pe cazare in perioada Untold. La ce suma exorbitanta ajunge o garsoniera

Festivalul Untold se pregateste sa-si deschida portile, iar clujenii incearca sa profite cat mai mult de pe urma acestui eveniment. Pe perioada in care se va desfasura festivalul, s-au pregatit oferte last minute, pentru cazare, care ajung la sume exorbitante. Cat costa cazarea la Untold Succesul de care se bucura celebrul festival i-a determinat pe .

Se va intoarce in televiziune pe acelasi salariu? Cati bani primea lunar Daniel Osmanovici de la CNAS

Functia de purtator de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate ii aducea, lunar, o suna consistenta lui Daniel Osmanovici. Informatiile privind banii pe care i-a incasat, in timpul in care a indeplinit aceasta functie, au fost facute publice. Salariul pe care il avea Daniel Osmanovici la CNAS Numit, la sfarsitul anului trecut, in .

Amenda CNA pentru Antena 1, in urma unui caz prezentat la Acces Direct. Cati bani va plati postul

Antena 1 a fost amendat de catre Consiliul National al Audiovizualului pentru difuzarea unor detalii mult prea explicite dintr-o marturie a unui pedofil la o ora accesibila minorilor. Ce suma este nevoita sa plateasca trustul? Antena 1, amendat de CNA pentru difuzarea Totul a pornit de la un caz al unui pedofil. Emisiunea Acces Direct .

Ce salarii au mascatii din Jandarmeria Romana. Pentru cati bani isi pun viata in pericol luptatorii antitero

Jandarmii sunt folositi pentru a mentine ordinea la diferite evenimente publice si articipa la perchezitiile organizate de DNA si DIICOT. Se antreneaza zilnic in conditii dure si primesc o remuneratie pe masura. Daca te-ai intrebat vreodata la ce sume ajung salariile din Jandarmeria Romana, trebuie sa stii ca acestea variaza in functie de gradul fiecarui .

S-a aflat: Cati BANI castiga Ana Morodan pe luna! Contesa Digitala le da clasa la multi oameni de afaceri

Ana Morodan, supranumita Contesa Digitala, a dezvaluit ce suma de bani incaseaza lunar. TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT VIOREL! DIN PACATE A FACUT INFARCT! ROMANIA E iN STARE DE SOC Vedeta emisiunii Asia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )