Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Playtech Playtech,
Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde . continuă pe Playtech

Anuntul presedintelui Iohannis. Cati bani a obtinut de la Bruxelles pentru Romania. Ne-am pregatit bine si am obtinut un rezultat frumos

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca Romania a obtinut aproape 80 de miliarde de euro, bani europeni, dupa patru zile de negocieri dure la Bruxelles.

Ciolacu, dupa anuntul triumfalist al lui Iohannis: Orban sa spuna cati bani sunt imprumuturi si nu alocari nerambursabile

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ii cere premierului Ludovic Orban sa le spuna romanilor cati din banii anuntati de presedintele Iohannis de la Bruxelles sunt imprumuturi si cati sunt alocari nerambursabile.

De ce nu a purtat Klaus Iohannis masca la Bruxelles? Raspunsul halucinant al Administratiei Prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins fara masca de protectie, la summitul UE de la Bruxelles, in timp ce se afla in interior si sta de vorba cu alti demnitari care se protejeaza de coronavirus. in acest context, Administratia Prezidentiala a avut si prima reactie cu privire la imaginile aparute in spatiul public.

Klaus Iohannis a promulgat chiar acum legea. Totul este oficial

Sambata, presedintele Klaus Iohannus a promulgat legea privind carantina si izolarea, anunta Administratia Prezidentiala. Astfel, seful statului se afla la Bruxelles, unde participa la Consiliul European, pentru negocierea planului de relansare a economiei UE. Klaus Iohannis a promulgat chiar acum legea Astazi, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind instituirea unor masuri .

Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV

Ca replica la anuntul facut de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, Dan Negru a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj dur. Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV Presedintele Romaniei a anuntat ca Romania a obtinut suma de 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene. in urma acestui .

Klaus Iohannis, moderat optimist pentru un acord la summitul UE: Continuam cu a treia zi si, cu siguranta, si cu a treia noapte de negocieri

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat duminica moderat optimist in privinta sanselor ca liderii Uniunii Europene, reuniti in summit la Bruxelles, sa ajunga la un acord asupra planului de relansare post-coronavirus.

Romania, tara bugetarilor. Cati bani da Statul oamenilor, fata de celelalte tari europene. E inimaginabil

Romania ocupa locul fruntas in UE privind fondurile alocate de stat pentru salariile propriilor angajati. Sarac fiind, statul roman incearca sa-i remunereze bine pe salariati. Indiferent de partidul aflat la guvernare, numarul bugetarilor creste simtitor. Romania, tara bugetarilor Tara noastra se mentine, pentru al treilea an consecutiv, pe locul unu in UE in ceea ce .

Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV. S-a aflat salariul real al vedetei: ce surpriza

Scandalul momentului o are in prim plan pe cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, Andreea Esca. Cu toate astea, vedeta ramane una din cele mai iubite si apreicate personalitati din mass-media romaneasca. Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV De-a lungul timpului salariul vedetei PRO TV a fost tema de .

Reactia lui Mircea Badea, dupa ce Klaus Iohannis a aparut fara masca langa liderii europeni. Precaut sau prost!

Ii este recunoscuta virulenta cu care, cel putin in ultima perioada, vorbeste despre incapacitatea autoritatilor de a face fata actualei pandemii. De asemenea este inca in memoria colectiva atacul moderatorului la adresa presedintelui Iohannis, in aprilie, cand cel din urma ar fi justificat inchiderea scolilor bazandu-se pe un raport mincinos presupus facut de francezi. Reactia .

KLAUS IOHANNIS: Am obtinut pentru Romania o suma de 79,9 miliarde de euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa ce liderii UE au ajuns la un acord pe tema pachetului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri in valoare de 79,9 miliarde de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )