Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cati bani ar putea castiga Melania, in urma divortului de Donald Trump. Suma este uriasa

Playtech Playtech,
Cati bani ar putea castiga Melania, in urma divortului de Donald Trump. Suma este uriasa

In timp ce Donald Trump se tot agata de scaunul prezidential, umbla vorba ca sotia lui, Melania, pregateste, in culise, divortul. De altfel, la varsta de 50 de ani, Prima Doamna a Americii asteapta debarcarea de la Casa Alba pentru a face pasul, caci aceasta nu vrea sa ii dea aceasta lovitura sotului ei cata . continuă pe Playtech

Donald Trump ar putea castiga o avere, dupa ce a pierdut alegerile. Cum este posibil acest lucru

Desi a pierdut alegerile, Donald Trump ar putea castiga o suma uriasa de bani de pe urma unui contract care lui Obama i-a adus incasari de aproximativ 65 de milioane de dolari. Donald Trump ar putea castiga o avere Dupa ce a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale, Trump este curtat acum de .

EXCLUSIV Radu Banciu a primit lovitura din cauza discursului impotriva ungurilor. Cati bani trebuie sa plateasca

Radu Banciu a pierdut prima faza a procesului intentat Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) si Asociatiei pentru Protectia Drepturilor Minoritare Miko Imre. Radu Banciu solicitase judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti sa decida anularea actului administrativ Hotararea nr. Lovitura dura pentru Radu Banciu! Discursul impotriva ungurilor l-a ajuns din urma Respinge actiunea .

Exclusiv: Ce a ajuns sa faca Mihai Traistariu in lipsa de cantari. Cati bani ii aduc imaginile postate pe un site pentru adulti

Solistul Mihai Traistariu scoate bani si din piatra seaca, la vreme de pandemie. Chiar daca in acest an nu a mai avut concerte pe banda rulanta si i s-au rupt chitante la jumatate din pret, din recitaluri, el traieste relaxat dupa reteta altor vedete din strainatate. Mai exact, cantaretul isi rotunjeste veniturile cu ajutorul site-ului .

Anca Serea nu are liniste. Guvernul Romaniei i-a dat lovitura de gratie: cati bani i-a luat

Perioada pandemia nu a daruit Ancai Serea multe momente de liniste. Aceasta are din nou probleme financiare, iar Guvernul Romaniei i-a dat acum lovitura de gratie. Ce se intampla in familia Sina-Serea? Anca Serea, probleme financiare. Ce se intampla in familia ei? Criza sanitara nu a intampinat-o pe celebra vedeta deloc cu bratele deschise. Cu .

Cati bani a facut un roman dupa un gest vulgar al lui Ilie Nastase. A pus ochii pe un nou sportiv urias

In toata aceasta perioadap, multi artisti au incercat sa se redescopere si sa se reorienteze pentru a reusi sa traiasca. Banii si contractele din ce in ce mai mici, i-au determinat pe unii sa gaseasca alte mijloace de trai. Printre acestia se numara si actorul Alin Calbau. Alin Calbau, de la Drept, la actorie la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )