Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani vor Finantele sa imprumute in anul 2020: 86,9 miliarde lei, pentru finantarea deficitului si a datoriei

Adevărul Adevărul,
Cati bani vor Finantele sa imprumute in anul 2020: 86,9 miliarde lei, pentru finantarea deficitului si a datoriei

In anul 2020 necesarul brut de finantare la nivel guvernamental este de cca 86,9 miliarde lei, determinat de nivelul previzionat al deficitului bugetar, de 3,6% din PIB cca 40,6 miliarde lei), precum si de volumul datoriei de refinantat in anul 2020, in suma de cca 46,3 miliarde lei, arata programul indicativ de emisiuni de titluri de stat aferent anului 2020, publicat de Ministerul Finantelor. continuă pe Adevărul

Cati bani vor imprumuta Finantele in 2020. Vor sa ia 6 miliarde euro de pe piata externa (OFICIAL)

In anul 2020 necesarul brut de finantare la nivel guvernamental este de circa 86,9 miliarde lei, determinat de nivelul previzionat al deficitului bugetar, de 3,6% din PIB 40,6 miliarde lei), precum si de volumul datoriei de refinantat in anul 2020, in suma de 46,3 miliarde lei, se arata intr-un document publicat de Ministerul Finantelor Publice MFP). Cu alte cuvinte, atat trebuie sa imprumute statul in 2020: aproape 87 miliarde lei.

Abia ai intrat in campul muncii? Cati bani vei primi la pensie

Pentru cei care au intrat in 2020 sau la sfarsitul anului precedent, in campul muncii, analistii economici au realizat mai multe calcule pentru a afla orientativ cati bani vor primi la pensie. Iata despre ce suma este vorba! Cati bani vor primi la pensie cei care abia au intrat in campul muncii Analistii economici de .

PENSII 2020. Legea pensiilor ocupationale: Cati bani poti depune la Pilonul IV

Legea pensiilor ocupationale va intra in vigoare la data de 7 februarie 2020, prevederile Legii 12020 indicand si cati bani pot fi virati lunar de angajator si angajat la Pilonul IV.

Din ce bani vor trai de acum incolo Meghan Markle si Printul Harry. Anul trecut au primit sume uriase din partea Casei Regale

Ducele si ducesa de Sussex au dezvaluit marti seara ca intentioneaza sa-si relanseze cariera castigand milioane de lire pe an. Acestia s-au plans ca nu au putut castiga banii in calitate de Seniori Regali. Din ce bani vor trai de acum incolo Meghan Markle si Printul Harry Vor renunta la veniturile obtinute din Grantul Suveran, .

Cati bani face Florin Piersic la un spectacol de teatru. Nu degeaba umple salile

Florin Piersic reuseste sa bata recorduri, chiar si la varsta memorabila de 84 de ani. Actorul isi va sarbatori aniversarea pe data de 27 ianuarie si inca umple salile de teatru. Mai mult, romanii se inghesuie sa il vada pe maestru in actiune, atunci cand apare intr-o productie ce de obicei se joaca cu casa .

Cine este Razvan Munteanu, sotul Deliei Matache. Putini stiu cati bani are si cu ce se ocupa

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul romanesc, insa putini stiu cu ce se ocupa sotul acesteia. Razvan Muntean si Delia traiesc o frumoasa poveste de dragoste de zece ani. Cum arata sotul Deliei si cu ce se ocupa? Cine este si cu ce se ocupa barbatul cu care s-a maritat .

Acestea sunt zodiile care isi vor gasi iubirea in anul 2020

Noul An va fi unul plin de evenimente astrologice care influenteaza atat viata, cat si relatiile zodiilor. Cinci zodii vor fi influentate de evenimentele astrologice, care le vor favoriza aparitia unei mari iubiri.

Bode: Anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu - Pitesti. Vom primi finantarea europeana

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a informat luni ca s-a format deja un grup de lucru pentru intocmirea unui raspuns pe care-l va trimite Comisiei Europene, dand asigurari ca finantarea va fi facuta si ca anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu-Pitesti.

Anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu-Pitesti - Ministrul Transporturilor. Ce spune despre finantarea europeana pentru proiect

Anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu-Pitesti, spune Ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Pe lotul 1 se va emite autorizatia de construire, pe lotul 5 se va desemna castigatorul licitatiei, lotul 4 are documentatia in evaluare, pe lotul 3 se asteapta urcarea documentatiei in SICAP, iar lotul 2 va fi scos la licitatie, spune Bode. Cat priveste solicitarea Comisiei Europene de clarificari ce tin de mediu, Bode spune ca Romania va raspunde pana pe 31 ianuarie.

Legea pensiilor ocupationale: Cati bani poti depune la Pilonul IV

Legea pensiilor ocupationale va intra in vigoare la data de 7 februarie 2020, prevederile Legii 12020 indicand si cati bani pot fi virati lunar de angajator si angajat la Pilonul IV.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )