Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cati bani vor primi elevii pentru bursele sociale, de performanta si de merit, in anul scolar 2019-2020

Playtech Playtech,
Cati bani vor primi elevii pentru bursele sociale, de performanta si de merit, in anul scolar 2019-2020

Ministerul Educatiei Nationale a anuntat ca Guvernul tarii noastre a adoptat o hotarare prin care autoritatile locale pot stabili un cuantum mai mare al burselor. in functie de bugetul de care se dispune, bursele sociale, de performanta si de merit ale elevilor pot ajunge si la cateva sute de lei. Cati bani vor primi elevii . continuă pe Playtech

Legea Pensiilor 2019. Ai 15 ani vechime? Iata cati bani primesti pensie

Modificari majore pentru pensionari! Persoanele care au deja 15 ani de vechime trebuie sa ia la cunostinta noua modificare. Noua Lege a Pensiilor arata exact cati bani va urma sa primesti, in functie de anii in care ai cotizat la stat. Legea Pensiilor 2019: Cati bani primesti, in functie de vechime? Noua lege a pensiilor .

Cati bani primeste Smiley pentru un concert. Emisiunile de la PRO TV i-au ridicat mult pretul

Smiley, unul dintre cei mai longevivi cantareti de la noi, este destul de scump la vorba si la port. Acesta este pe lista scurta a artistilor cei mai bine platiti pentru un concert. Cat castiga juratul de la Vocea Romaniei pentru cateva piese? Cati bani primeste Smiley pentru un concet? Smiley are aparitiile la TV .

Cati bani castiga, de fapt, Mihaela Radulescu. Ea si Felix Baumgartner au o avere fabuloasa impreuna

Mihaela Radulescu face parte din lista vedetelor de top din Romania de multi ani, motiv pentru care este si bine platita pentru orice ar face. Vedeta a dat lovitura anul trecut cand a petrecut mai mult timp pe platourile de filmare ale show-ului Ferma si nu numai, motiv sa puna ceva bani la saltea. Ce .

Cati bani a dat Anamaria Prodan pe pisica ei. A facut-o imediat vedeta pe internet

Anamaria Prodan si-a socat din nou fanii, dar si iubitorii de animale. Impresara si-a cumparat recent o pisica din rasa Sfinx, careia i-a pus numele Enzo. Cat costa un astfel de suflet? Cati bani a dat Anamaria Prodan pe pisica ei Anamaria Prodan socheaza adesea cu achizitii extravagante, impresioneaza cu tinute de lux si se .

Fermierii vor primi un avans de 70% din subventiile pe suprafata

Fermierii care au depus cereri unice de plata vor primi in avans, incepand de miercuri, 16 octombrie.

Liste aprobate cu putin timp inainte de alegeri: Aproape 600 de autoritati locale vor primi finantare prin Fondul de Dezvoltare si Investitii de 10 miliarde de lei

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza a aprobat in lunile septembrie si octombrie doua liste cu proiecte care urmeaza sa fie finantate prin Fondul National de Dezvoltare si Investitii. Plafonul de contractare este de 10 miliarde lei in acest an, beneficiare fiind, in mare parte, primariile. Prima lista, aprobata pe 17 septembrie, contine 116 proiecte, iar a doua, aprobata pe 2 octombrie, 469 de proiecte. Reamintim ca acest Fond a fost infiintat prin OUG 1142018, in plus fata controversatele PNDL 1 si PNDL 2 prin care sunt alocati bani, fara niciun control, de la buget, pentru investitii locale. Vezi cele doua liste.

PENSII 2019. Cum poti afla cati bani ai strans la Pilonul II de pensii si in ce conditii ii poti retrage

Romanii aduna tot mai multi bani pentru pensii in pilonul II, adica in conturile deschise pe numele fiecarui angajat. Sumele cresc de la un an la altul si cu cateva sute de lei. Sunt insa si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2046 seconds )