Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cati bani vor primi familiile victimelor incendiului devastator de la Matei Bals. Anunt important de la Guvern

Playtech Playtech,
Cati bani vor primi familiile victimelor incendiului devastator de la Matei Bals. Anunt important de la Guvern

Primul ministru Florin Citu a facut un anunt adresat familiilor victimelor incendiului devastator de la Institutul Matei Bals. Premierul a declarat ca se vor da bani pentru fiecare persoana afectata de incendiu. Despre ce suma este vorba? Bani de la Guvern pentru familiile victimelor de la Bals Premierul a anuntat in cadrul conferintei de presa . continuă pe Playtech

Ajutoare de urgenta pentru rudele victimelor incendiului de la Institutul Matei Bals: Cati bani vor primi familiile celor afectati

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, la finalul sedintei Executivului ca a fost aprobata o guvern privind acordarea de ajutoare de urgenta pentru familiile victimelor incendiului de la Institutul Matei.

Brigitte si Florin Pastrama pleaca din Romania. Cati bani vor sa dea pe casa, doar avansul e incredibil

Asta e aroganta suprema. Brigitte si Florin Pastrama pleaca definitiv din Romania si vor sa se mute intr-o tara maicalda. in timp ce majoritatea vedetelor evadeaza in Dubai sau Maldive pentru cateva saptamani de relaxare, sotii Pastrama vor sa se stabileasca acolo permanent. Ce doi au contactat un agent imobiliar din Dubai si au facut, .

Statul va acorda ajutoare financiare pentru familiile victimelor de la Matei Bals

Guvernul Romaniei a decis sa acorde ajutoare financiare pentru familiile victimelor incendiului de l.

Cati bani ia Carmen Serban pe casa de lux din Pipera. Artista nu sta la discutii, a luat o decizie majora

Dupa ce Brigitte si Florin Pastrama au anuntat, acum cateva zile, ca vor pleca definitiv din Romania, acum o alta vedeta celebra se muta din tara pentru a se stabili pe pamant britanic. Cati bani ia Carmen Serban pe casa de lux din Pipera. Artista nu sta la discutii, a luat o decizie majora si .

Lovitura crunta pentru soferi! Cati bani ar putea sa plateasca pentru locul de parcare

Noua veste importanta pentru soferi! Cati bani ar putea sa plateasca pentru locul de parcare de acum? Toti conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta. Care sunt noile modificari? Veste pentru soferi. Cat ar putea sa plateasca pentru locul de parcare? Bucurestenii cu masini urmeaza sa-si faca griji din cauza unei legi care e .

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu. Se pare ca omul de afaceri a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu si se distreaza de zile mari, chiar daca nu-si poate parasi locuinta. Viitorul sot al Dariei Radionova a dat o petrecere de pomina, unde i-a avut .

Cine este Aurelia Surulescu, sefa ARR despre care s-a spus ca avea un salariu de 18.000 de euro. Cati bani a incasat ea in realitate

Ce detalii se cunosc despre Aurelia Surulescu? Sefa ARR a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a spus ca ar avea un salariu de 18. 000 de euro. Ce sume a incasat in realitate? Salariul real al Aureliei Surulescu, sefa ARR Aurelia Surulescu a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a spus ca ar castigat nu .

Cati bani a castigat Adrian Streinu-Cercel in 2020. Senatorul PSD si-a dublat veniturile in pandemie

Senatorul PSD, Adrian Streinu-Cercel este una din cele mai vizibile personalitati medicale din Romania, datorita crizei in care ne aflam. inainte de a fi senator, Adrian Streinu-Cercel a fost timp de 25 de ani managerul spitalului Matei Bals. in toti acesti ani profesorul Streinu-Cercel a strans o avere considerabila, spun sursele. Aceleasi sruse spun ca .

Cati bani a cerut Andreea Tonciu sa apara la Antena. Suma este incredibil de mare

Dupa terminarea show-ului Bravo, ai stil, de la Kanal D, Andreea Tonciu declara cu insistenta in interviurile televizate ca doreste ca revenirea ei pe sticla sa nu se sfarseasca aici. Doritoare de noi proiecte, bruneta a fost contactata de Antena Stars pentru a face parte din emisiunea Mamici de pitici, cu lipici. Evolutia remarcabila si .

Ministrul Muncii: Parintii care stau acasa cu copiii vor primi in continuare 75% din salariu

Parintii care stau acasa pentru a supraveghea copiii vor primi in continuare sprijinul de la stat de 75% din salariu, in cazul in care autoritatile decid ca scolile vor continua sa functioneze online, a declarat, marti, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )