Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cati litri de benzina sau motorina putem cumpara in Romania din salariul mediu. Pe ce loc se afla tara noastra

Playtech Playtech,
Cati litri de benzina sau motorina putem cumpara in Romania din salariul mediu. Pe ce loc se afla tara noastra

Combustibilul s-a ieftinit in tara noastra fata de alte state. O analiza realizata de compania internationala Picodi arata ca romanii pot cumpara in continuare mai putini litri de combustibil decat cetatenii din vestul Europei. Cati litri de combustibil putem cumpara in Romania din salariul mediu. Conform celor mai noi date ale Instituitului National de Statistica, . continuă pe Playtech

Indice de benzina: cat combustibil putem cumpara cu un salariu

Benzina s-a ieftinit considerabil in Romania fata de alte state, insa romanii pot cumpara in continuare mai putini litri de combustibil decat cetatenii din vestul Europei, arata o analiza realizata de compania internationala Picodi.

Veste pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla acum in intreaga lume

Criza COVID-19 pare sa declanseze sfarsitul erei petrolului. Cresterea vanzarilor de vehicule electrice si trecerea la surse regenerabile de energie au generat deja previziuni de scadere pentru cererea de petrol pe termen lung. Pandemia scoate din calcul petrolul. Veste pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina Criza sanitara pare sa fi determinat depasirea .

Veste proasta pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla acum cu preturile la pompa

Intr-o singura luna pretul combustibilului s-a scumpit cu 2%, astfel ca un plin de benzina costa, astazi, cu 5 lei mai mult decat la inceputul lui iulie. Ce spun expertii despre cresterea ingrijoratoare a preturilor, in continuare. Atentie soferi! Au crescut preturile la pompa Expertii in energie sustin ca majorarea preturilor la pompa este intr-o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )