Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cati romani au votat in Coreea de Nord la aceste alegeri prezidentiale

Playtech Playtech,
Cati romani au votat in Coreea de Nord la aceste alegeri prezidentiale

Ai putea spune ca, odata cu aceste alegeri prezidentiale, Romania a dus democratia in Coreea de Nord. Si acum vedem cati romani au votat deja. Romanii din Coreea de Nord intra la. continuă pe Playtech

REZULTATE BEC REZULTATE ALEGERI EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE. Ce raspuns a primit Liviu Dragnea cand a zis ca vrea sa voteze

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, ar fi vrut sa voteze si el la aceste alegeri prezidentiale, insa naturii condamnarii sale ii interzice.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Record absolut de prezenta in diaspora. Cati romani au votat pana la ora 14.00

Peste 414. 000 de romani au votat in diaspora, pana la ora 14. 00, in cea de-a treia zi de scrutin prezidential. Acestora li se alatura aproximativ.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cati romani au votat in diaspora la alegerile prezidentiale din 1992 - 2014

Participarea romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale dupa 1989 arata o prezenta mai slaba inainte de 2009 si un trend de crestere incepand.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la urne. Cati romani au votat pana la ora 12:00

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale a fost, duminica, la nivel national, pana la ora 12,00, de 15,82%, potrivit site-ului Biroului Electoral Central. Numarul total al.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde niciun roman nu a votat pana acum

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu a votat pana la aceasta ora niciun roman este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

BEC a anuntat cifrele finale pentru prezidentiale: cati romani au votat la sectiile din tara

Duminica, la ora 21:00, s-a incheiat votul la sectiile deschise in tara. BEC a anuntat prezenta finala si ierarhia pe judete. Biroul Electoral Central a publicat pe site-ul propriu cifrele oficiale de la primul tur al alegerilor prezidentiale. in total, la sectiile deschise pe teritoriul Romaniei au votat 8. 688 de romani. in termeni procentuali, inseamna .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde nu au fost raportate live datele de la procesul de vot

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu au fost raportate datele de la pocesul de vot este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019.Sectiile de vot, deschise deja in toata Europa. Mii de romani au votat deja in diaspora

Sectiile de vot pentru alegerile prezidentiale s-au deschis in toata Europa. in premiera, romanii de dincolo de granite au la dispozitie 3 zile pentru a vota si un numar mult mai.

VIDEO Cum au reusit doi romani sa viziteze Coreea de Nord: Zgarie-nori ca aceia nu avem in Romania

Adrian si Alecsandra Moldovan, doi turisti din Arad, au calatorit pana in Coreea de Nord si au realizat ulterior un reportaj iesit din tipare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Tariceanu: Asistam la niste alegeri care au fost intr-un perfect anonimat, fara campanie electorala, fara dezbateri

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca aceste alegeri prezidentiale s-au desfasurat intr-un perfect anonimat, fara campanie electorala, fara dezbaterile necesare si crede ca acest lucru este un deficit democratic grav si va propune modificarea legislatiei astfel incat campania electorala sa fie vizibila din toate punctele de vedere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )