Libnet.ro
UNICEF

15:00

Catre domnul Mihai Bendeac, cu intelegere din Braila

Adevărul Adevărul,
Catre domnul Mihai Bendeac, cu intelegere din Braila

Povestea Print si cersetor in varianta showbiz-ului romanesc. Aceste randuri sunt despre valori si respect, in baza carora ma astept ca dvs. sa nu percepeti urmatoarele idei ca fiind un atac la imaginea pe care o aveti, ci mai curand o aparare pentru un oras, Braila. continuă pe Adevărul

Mihai Bendeac, in razboi deschis cu trustul Intact!

Mihai Bendeac cere sa i se rezilieze pana miercuri contractul pe care il are cu Antena 1, acesta amenintand cu interviuri explozive daca nu se intampla acest lucru. Sambata, Mihai Bendeac trebuia sa se prezinte la filmarile pentru emisiunea iComedy insa nu a venit. Colegii lui de la show l-au asteptat trei ore.

Mihai Bendeac e istorie? Antena 1 ii cauta deja inlocuitor

In plin scandal mediatic, se pare ca Antena 1 cauta un inlocuitor pentru Mihai Bendeac la carma show-ului iComedy. Conform zvonurilor, acesta ar fi un om din interior Mikey Hash, cel care pana nu demult i-a fost coleg lui Bendeac in cadrul emisiunii.

Un TAUR a provocat panica pe strazile din Braila. Animalul a ranit un politist

Un taur scapat din masina cu care era transportat a provocat panica pe strazile din Braila si a lovit grav un politist. Agentul a fost trantit la pamant, s-a lovit la cap si a fost dus de urgenta la.

Liceul Agricol din Braila este primul liceu din Romania care ar putea fi executat silit

Liceul Agricol din Braila este primul liceu din Romania care ar putea fi executat silit din cauza unei datorii de 7,6 milioane lei in contul unor lucrari de reabilitare, scrie Agerpres. Pentru recuperarea acestei datorii, bunurile scolii ar putea fi scoase la licitatie. Liceul a fost introdus in 2008 in programul de modernizare a campusurilor scolare, sustinut financiar de Guvernul Romaniei prin Ministerul Educatiei, potrivit sursei citate.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )