Libnet.ro
UNICEF

22:45

Se cauta un EROU! Un roman din Germania ne face si MANDRI de natia noastra: Ce fapta de vitejie a savarsit in ANONIMAT

B1 B1,
Se cauta un EROU! Un roman din Germania ne face si MANDRI de natia noastra: Ce fapta de vitejie a savarsit in ANONIMAT

Un sofer roman de TIR a salvat doua femei, dupa ce masina in care se aflau acestea a luat foc. Masina avea atasata o remorca in care se aflau doi cai. Si aceasta a fost cuprinsa de flacari, dar romanul a . continuă pe B1

Pliantele PSD livrate prin Posta: Capitolul despre sanatate, ilustrat cu un laborator de endoscopie din Germania si interiorul unui spital din Africa de Sud

Capitolul despre sanatate din pliantele de campanie distribuite de PSD prin Posta este ilustrat cu fotografiile unui laborator de endoscopie din Germania si interiorului unui spital din Africa de Sud, a descoperit USR. PSD se lauda in fituica de campanie cu un laborator de endoscopie din Germania si interiorul unui spital din Africa de Sud, afirma Adrian Wiener, senator USR, medic si membru al Comisiei de Sanatate din Senat.

Eroul roman din Londra, Florin Morariu, decorat la ordinul Reginei

Romanul care a salvat mai multi oameni la Londra, in timpul unui atac terorist, primeste astazi o distinctie acordata chiar de regina Elisabeta a-II-a. Florin Morariu a fost elogiat ca un erou in presa.

Un deputat de extrema dreapta din Germania, acuzat ca ar fi agent al Rusiei

Markus Frohnmaier, deputat al partidului german de extrema dreapta Alternativa pentru Germania AFD), ar putea sa fie 'in totalitate controlat' de Rusia si ar actiona in favoarea intereselor rusesti, declara vineri BBC, dupa o ancheta efectuata impreuna cu doua mass-media germane - publicatia Der Spiegel si postul public de televiziune ZDF -, precum si cu ziarul italian La Republicca, scrie Agerpres.

Un deputat al extremei drepte din Germania, nascut in Craiova, acuzat ca ar fi agent al Rusiei

Markus Frohnmaier, deputat al partidului german de extrema dreapta Alternativa pentru Germania AFD) si nascut la Craiova, ar putea sa fie 'in totalitate controlat' de Rusia si ar actiona in favoarea intereselor rusesti, declara vineri BBC, dupa o ancheta efectuata impreuna cu doua mass-media germane - publicatia Der Spiegel si postul public de televiziune ZDF -, precum si cu ziarul italian La Republicca, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )