Libnet.ro
UNICEF

06:15

Se cauta forta de munca inainte de Sarbatori. Care sunt cei mai cautati angajati

Playtech Playtech,
Se cauta forta de munca inainte de Sarbatori. Care sunt cei mai cautati angajati

Perioada de sarbatori este una grea pentru multi romani ramasi fara servici, din cauza pandemiei. Multi au ajuns in somaj tehnic, iar altii au ajuns cu buzunarele goale. Conform unui studiu, zilele acestea se cauta forta de munca, ceea ce este o veste buna. Vestea este foarte buna, mai ales pentru romanii aflati intr-o astfel . continuă pe Playtech

Cumparaturi pe timp de pandemie. Care sunt beneficiile unei platforme de tip marketplace si cum poti ajunge la 500.000 de potentiali clienti?

Pandemia de coronavirus a schimbat complet modul in care facem cumparaturi, iar acum atat business-urile, cat si clientii se reorienteaza pentru a se adapta unei perioade in care online-ul prinde un avant tot mai mare. Chiar daca si in anii trecuti exista o tendinta de crestere a shoppingului online, anul acesta contextul crizei sanitare a impus o noua realitate, ceea ce inseamna ca micile afaceri trebuie sa regandeasca modul prin care isi pot atrage si fideliza clientii. Daca inainte multe dintre aceste business-uri mizau pe traficul pietonal, acum este timpul sa analizeze solutiile pe care le au, iar o platforma de tip marketplace vine ca raspuns la aceasta problema. Care sunt beneficiile unei platforme de tip marketplace si cum pot antreprenorii sa isi puna produsele intr-o vitrina digitala cat mai vizibila?.

Ce efecte secundare are vaccinul Pfizer. Problemele care sunt acum in SUA

Agentia Medicamentelor din SUA FDA) parea ca este pregatita sa autorizeze in urmatoarele cateva zile vaccinul Pfizer BioNTech anti-Covid-19, aparent eficient de la prima doza potrivit noilor date. Se pare ca Donald Trump este ingrijorat de epuizarea lotului de vaccinuri la inceputul anului 2021, potrivit AFP. Ce efecte secundare are vaccinul anti-COVID-19 Pfizer Specialistii .

Alimentele care sunt sanatate curata pentru organism. Toti romanii trebuie sa le consume in pandemie

Ce trebuie sa introduci in meniul tau zilnic? Unele alimente sunt extrem de sanatoase si benefice pentru organism. Toti romanii trebuie sa le consume pe cat de des posibil. De ce lucruri trebuie sa tii cont cand iti faci lista de cumparaturi? Lista de cumparaturi: alimente care sunt extrem de sanatoase pentru organism Alimentatia e .

Lista scurta a PNL pentru postul de premier. Care sunt cele trei nume

Liberalii vor decide, miercuri seara, numele candidatului la functia de prim-ministru, pe care o vor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )