Libnet.ro
UNICEF

16:15

DE LA 12 DECEMBRIE: 72 de trenuri vor circula intre Gara de Nord si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE LA 12 DECEMBRIE: 72 de trenuri vor circula intre Gara de Nord si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti

72 de trenuri vor circula 24h24h, incepand din 12 decembrie, intre Gara de Nord Bucuresti si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa al CFR SA. continuă pe Ziarul Bursa

CFR: 72 de trenuri vor circula zilnic intre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

72 de trenuri de la trei operatori de transport vor circula, incepand din 12 decembrie, la un interval de 40 de minute, intre Gara de Nord Bucuresti si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, anunta CFR Infrastructura.

72 de trenuri vor circula intre Gara de Nord Bucuresti si Aeroportul Otopeni

Lucrarile de modernizare a liniei CF care asigura legatura directa intre Gara de Nord si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti au fost finalizate in proportie de 100%, iar primele trenuri de calatori vor circula intre Gara de Nord si Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, incepand din 12 decembrie, odata cu intrarea in vigoare a Mersului Trenurilor 2020-2021.

Din 12 decembrie, 72 de trenuri vor circula 2424 pe ruta Gara de Nord Aeroportul Henri Coanda

Din data de 12 decembrie, 72 de trenuri vor circula pe ruta Gara de Nord Aeroportul Henri Coanda si returs, timp de 2424. Astfel, calatorii vor putea ajunge cu trenul de la Gara de Nord la Aeroport, in doar 20.

Orban: Din 12 decembrie se va putea circula pe calea ferata Gara de Nord - Otopeni

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca cel mai probabil dupa data de 12 decembrie se va putea circula pe calea ferata Gara de Nord - Otopeni.

Metrorex a semnat contractul pentru noile trenuri de metrou care vor circula pe Magistrala Drumul Taberei

Contractul de achizitie pentru noile trenuri de metrou ce vor circula pe Magistrala 5 Drumul Taberei a fost semnat intre Metrorex si Alstom, informeaza Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor MTIC).

Metrorex si Alstom au semnat contractul pentru achizitia a 13 trenuri noi, ce vor circula pe Magistrala 5

Miercuri, reprezentantii Metrorex si Alstom au semnat un contract in valoare de 103 milioane de euro, pentru achizitia a 13 trenuri noi, ce vor circula pe Magistrala 5. intelegerea a fost incheiata in prezenta.

Curs de schimb BNR pentru marti, 1 decembrie 2020. BNR restabileste echilibrul intre leu si euro

Astazi Banca Nationala a Romaniei va emite un nou curs de schimb pentru valutele importante. Daca la ultima afisare BNR a intervenit in piata, ramane sa vedem ce se va intampla astazi, dupa ora 13:00. Interventiile BNR in piata menite sa stabilizeze deprecierea Criza financiara componentele pietei financiare cu efecte negative asupra economiei reale. Romania .

CFR SA anunta ca trenurile catre aeroport vor circula la intervale de 40 de minute si vor fi 36 de perechi de trenuri pe zi. Nu s-a stabilit programul de circulatie al celor trei operatori

CFR Infrastructura spune ca intre Gara de Nord si Aeroport vor circula 36 de trenuri pe sens in fiecare zi, 24 de ore din 24, iar intervalul de succedare a trenurilor va fi de 40 de minute. Totusi, desi trenurile vor circula din 12 decembrie, CFR SA si cei trei operatori nu s-au inteles asupra mersului trenurilor pe linia de 19 km.

Un eveniment astronomic spectaculos va avea loc pe 21 decembrie. Jupiter si Saturn vor putea fi vazute ca un astru dublu

Planetele Jupiter si Saturn se vor apropia aparent una de alta in seara de 21 decembrie, fiind vizibile ca un astru dublu pe cerul de seara. Fenomenul poate fi vazut cu ochiul liber, foarte aproape de orizontul de apus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )