Libnet.ro
UNICEF

19:30

1.252 bolnavi infectati cu Covid-19 sunt internati la Terapie Intensiva

România Liberă România Liberă,
1.252 bolnavi infectati cu Covid-19 sunt internati la Terapie Intensiva

211 pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in ultimele 24 de ore iar bilantul general a aju. continuă pe România Liberă

Radu Tincu: Numarul urias de cazuri din ultima perioada va genera un procent proportional de decese Situatia se va agrava si la Terapie Intensiva (VIDEO)

Dr. Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a explicat ca singura posibilitate de a gestiona pacientii din Terapie Intensiva, unde numarul celor internati ar putea creste, ar fi ca sistemul sanitar.

Proiect fara precedent in UE: cursuri intensive de terapie intensiva. Cati romani s-au inscris in program

Societatea Europeana de Terapie Intensiva a declansat la nivel european, cu finantarea Comisiei Europene, un program de instruire a personalului medical in domeniul terapiei intensive. in program s-au inscris peste 10. 000 de medici si asistente din UE, dintre care peste 500 sunt din Romania.

O fetita de sase saptamani din Suceava, suspecta de COVID-19, in stare grava la Terapie Intensiva

O fetita de numai o luna si jumatate din Suceava, suspectat de COVID-19, dupa ce a iesit pozitiv la testul rapid, a fost transferata in stare grava, luni dimineata, la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului pentru Copii Sfanta Maria din Iasi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )