Libnet.ro
UNICEF

01:05

14.000 de oi moarte inca se afla pe nava scufundata in Portul Midia. Se pot dezvolta culturi bacteriene de tip antrax (VIDEO)

B1 B1,
14.000 de oi moarte inca se afla pe nava scufundata in Portul Midia. Se pot dezvolta culturi bacteriene de tip antrax (VIDEO)

Desi au trecut trei saptamani de la dezastrul din Portul Midia, 14. 000 de oi moarte sunt inca pe nava, informeaza B1 TV. Autoritatile sustin ca in zona navei Queen Hind se fac doar monitorizari pana. continuă pe B1

Nava esuata in Portul Midia, focar de infectie: ce se intampla cu miile de oi aflate la bord

La sfarsitul lunii trecute, o nava cu aproximativ 14. 000 de oi a esuat in apropierea Portului Midia. intre timp, operatitivitatea de care dadeau dovada autoritatile atunci a fost redusa la zero. Portul Midia tinde sa devina un focar de infectie periculos, in contextul lesurilor de oi moarte care se afla in apa de aproximativ 15 .

Vaporul cu peste 14.000 de oi moarte din portul Midia, pericol in mare. E o bomba ecologica!

Au trecut 18 zile de la naufragiul din Portul Midia, iar in tot acest timp nava cu peste 14. 000 de oi moarte nu a fost clintita din loc.

Ministrul Sanatatii, despre situatia oilor moarte in Portul Midia: Este un risc biologic mare

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat sambata ca in Portul Midia, acolo unde o nava incarcata cu oi s-a rasturnat la sfarsitul lunii noiembrie, exista un risc biologic mare, din cauza cadavrelor in putrefactie.

Cadavrele oilor din Portul Midia care plutesc in apa pot deveni bombe biologice. Ce bacterii mortale se pot dezvolta

Au trecut 3 saptamani de cand o nava cu 14 mii de oi la bord s-a scufundat in Portul Midia. Dar inca plutesc oi in Marea Neagra. Nici pana acum autoritatile nu au reusit sa indeparteze pericolul. Autoritatea Navala colaboreaza cu doua firme, acestea din urma vor lua cadavrele si le vor incinera. Operatiunea dureaza, insa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )