Libnet.ro
UNICEF

07:15

22 SEPTEMBRIE, IN ROMANIA Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1059 noi cazuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
22 SEPTEMBRIE, IN ROMANIA Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1059 noi cazuri

Pana astazi, 22 septembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 114. 648 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 169 de pacienti au fost declarati vindecati. continuă pe Ziarul Bursa

20 SEPTEMBRIE , IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 are o usoara scadere - 1.231 cazuri noi

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 1. 231 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 COVID - 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

19 SEPTEMBRIE , IN ROMANIA Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 are o usoara scadere - 1.333 cazuri noi

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 1. 333 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 COVID - 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Coronavirus in Romania, 22 septembrie 2020. Numar surpriza de infectari

Coronavirus in Romania, 22 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a publicat, astazi, un nou bilant al pandemiei de coronavirus, care arata ca in ultimele 24 de ore, numarul cazurilor de COVID-19 este de 1.

Curs BNR pentru 22 septembrie 2020. Va pierde teren leul in fata monedei europene?

Banca Nationala a Romaniei va publica astazi, dupa ora 13, noul curs pentru monedele de schimb. Astazi vom afla care sunt cotatiile pentru astazi, 22 septembrie. Tot astazi aflam si care este Indicele ROBOR in ultima vreme. Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar marti, 22 septembrie 2020 Pandemia cauzata de Covid-19 este .

incepe azi, 22 septembrie, de la ora 16.30. Toti romanii au uitat aceasta informatie pretioasa

Astazi incepe toamna astronomica. Cu alte cuvinte, vom avea parte de echinochtiul de toamna, momentul din an cand ziua este egala cu noaptea, in orice loc de pe Pamant. Toamna astronomica incepe astazi, 22 septembrie, de la ora 16. 30 Toamna astronomica incepe in emisfera nordica si primavara astronomica incepe in emisfera sudica. Echinoctiul de toamna, .

Horoscop 22 septembrie 2020. Zodia care va ajunge la sapa de lemn daca nu limiteaza cheltuielile

Astrele vin cu noi informatii pentru cele 12 semne zodiacale! De ce trebuie sa se fereasca nativii si care sunt experientele care le vor aduce multe invataturi de calitate? Ce zodie trebuie sa se opreasca urgent din cheltuieli? Horoscop 22 septembrie 2020. O zodie trebuie sa renunte la cheltuieli Berbec Ai parte de un .

Prognoza meteo, azi, 22 septembrie 2020. Temperaturi mai mari fata de normalul perioadei in aceste regiuni ale tarii

Pentru ziua de astazi, 22 septembrie 2020, meteorologii anunta vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile din cursul zilei vor fi ridicate, mai mari fata de valorile normale ale acestei perioade.

CORONAVIRUS |Numarul infectarilor cu noul COVID-19 creste in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare in Galati

Numarul infectarilor cu noul coronavirus este intr-o continua crestere in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare la domiciliu, dupa ce au fost testati pozitiv cu COVID-19, trecandu-se la.

LA DATA DE 16 SEPTEMBRIE Romania Strategy Fund avea 5,4% din drepturile de vot ale SIF Banat-Crisana

Romania Strategy Fund, fond de investitii administrat de Accuro Fund Solutions AG, Liechtenstein, detinea, la data de 16 septembrie a acestui an, un numar de actiuni SIF Banat-Crisana SIF1) ce echivalau cu 5,4% din drepturile de vot la societatii de investitii financiare.

Se intampla maine, 22 septembrie. 5 milioane de romani asteapta aceasta veste bomba despre pensii

Moment critic, pentru mai bine de cinci milioane de romani. Marti, 22 septembrie, se va lua decizia pe care oamenii o astepta de luni bune. Ce se va intampla cu majorarea acestor venituri? Bomba pentru milioane de romani. Marti se va decide soarta pensiilor Marti, la ora 13:00, se va organiza sedinta de plen in .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )