Libnet.ro
UNICEF

01:05

24 IT. Cum sa ai grija de datele tale pe internet

Antena3 Antena3,
24 IT. Cum sa ai grija de datele tale pe internet

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a fost audiat pentru in Congresul american pe tema scandalului Cambridge Analytica. Echipa . continuă pe Antena3

Cati bani a cheltuit Mark Zuckerberg pentru paza si calatorii, in 2017. Costurile au fost suportate de companie

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg are un salariu de baza de un dolar pe an, dar in ultimii trei ani, cheltuielile personale au ajuns la 20 de milioane de dolari, costuri suportate de Facebook. Actiunile lui.

INCREDIBIL! Unul dintre FONDATORII Facebook este ROMAN: A FACUT miliarde alaturi de Mark Zuckerberg (FOTO)

Eduardo Saverin, om de afaceri brazilian cu origini romane, este alaturi de Mark Zuckerberg, Dustin Moskovitz, Chris Hughes si Andrew McCollum fondatorul retelei de socializare Facebook . Eduardo s-a nascut pe.

Mark Zuckerberg se lauda ca are salariu de numai un dolar la Facebook, dar compania plateste o suma uriasa pentru paza si calatoriile sale

Beneficiile conducerii unei mari companii publice depasesc cu mult salariile. Mark Zuckerberg, seful Facebook, se lauda ca primeste de la companie salariu de numai un dolar, insaa fost recompensat anul trecut cu aproape 9 milioane de dolari numai pentru securitatea personala a miliardarului si zborurile sale private, scriu Reuters si Bloomberg.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )