Libnet.ro
UNICEF

00:06

32 de cetateni romani au fost repatriati din Siria si Liban

România Liberă România Liberă,
32 de cetateni romani au fost repatriati din Siria si Liban

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de 30 mai, a fost facilitata revenirea . continuă pe România Liberă

Ministerul de Externe: 32 de cetateni romani, repatriati din Liban si Siria, cu o aeronava TAROM

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 32 de cetateni romani au fost repatriati din Liban si Siria, cu o aeronava TAROM.

470 de romani au fost repatriati din Spania, Belgia, Irak si Tarile de Jos

Repatrierea a fost asigurata prin intermediul a trei curse operate de compania Tarom si a unei curse.

MAE: Au fost repatriati 470 de romania aflati in Spania, Belgia, Olanda si Irak. Ei nu au putut reveni in tara pana acum din cauza restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca, joi, 28 mai, au fost adusi din strainatate 470 de cetateni romani care au fost afectati de restrictiile privind transportul aerian impuse in contextul.

El a castigat Romanii au talent. Finala a fost transmisa din afara platoului obisnuit

Aseara s-a desfasurat, intr-un mod cu totul inedit, finala sezonului 10 al emisiunii Romanii au talent. Show-ul s-a desfasurat din afara platoului obisnuit, dar iata cine sunt marii castigatori! .

Romarm nu a vandut nicio masca pana acum, asa cum a promis Guvernul Utilajele pentru productie au fost aduse din China si s-au stricat

Romarm este o companie a statului din industria de aparare. Guvernul s-a gandit ca ar fi bine sa isi extinda obiectul de activitate prin producerea de masti de protectie, pentru a nu mai depinde de importurile din China. in urma cu o luna, Guvernul anunta ca Romarm a inceput productia. Dar totul a durat foarte putin, deoarece utilajul de producere s-a stricat inca din primele zile. Culmea este ca acel utilaj in valoare de 1 milion de dolari a fost importat din China.

MAE anunta repatrierea a 32 de romani din Liban si Siria, care nu au mai putut sa isi prelungeasca sederea

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de sambata, a fost facilitata revenirea in tara a 21 de cetateni romani care se aflau pe teritoriul Republicii Liban si a 11 cetateni romani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )